Rick and Morty: Μάθαμε πότε επιστρέφει για την 4η σεζόν με ένα teaser video

Το άκρως επιτυχημένο δίδυμο το έκανε με το δικό του στιλ
15 Μαΐου 2019 18:45
Rick and Morty: Μάθαμε πότε επιστρέφει για την 4η σεζόν με ένα teaser video

Τον Μάιο του 2018, αν θυμάστε, είχε ανακοινώσει το Adult Swim πώς παράγγειλε 70 νέα επεισόδια του Rick and Morty. Ένα μεγάλο ερώτημα, ωστόσο, πλανόταν στον αέρα και αφορούσε το πότε θα δούμε την 4η σεζόν, μετά και το συγκλονιστικό cliffhanger φινάλε της τρίτης σεζόν.

Τώρα, έναν χρόνο αργότερα μαθαίνουμε και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της άκρως αναμενόμενης 4ης σεζόν. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της άκρως επιτυχημένης animated σειράς στο Twitter έγινε γνωστό ότι το αχτύπητο δίδυμο θα επιστρέψει τον ερχόμενο Νοέμβριο:

 

Οι δημιουργοί της σειράς Justin Roiland και Dan Harmon είχαν πει πως θα πάρουν το χρόνο τους για να γράψουν τα νέα επεισόδια και να βρουν τη συνέχεια της ιστορίας και φαίνεται πως επιτέλους τα κατάφεραν και έγινε η παραπάνω ανακοίνωση. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο κενό μεταξύ των σεζόν, καθώς θα περάσουν πάνω από δύο χρόνια από την πρεμιέρα της 3ης (Πρωταπριλία 2017). 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σύντομο teaser video με τους πρωταγωνιστές να μας ανακοινώνουν με το δικό τους στιλ την επιστροφή τους. 

Το Rick and Morty Season 4 θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019.