Το ‘What We Do in the Shadows’ πήρε το πράσινο φως και για 2η σεζόν

Το ραντεβού με τους νυχτόβιους φίλους μας ανανεώνεται
08 Μαΐου 2019 20:27
Το ‘What We Do in the Shadows’ πήρε το πράσινο φως και για 2η σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η μαύρη κωμωδία What We Do in the Shadows θα συνεχίσει να μας κρατά συντροφιά και για 2η χρονιά, κάτι που ανακοινώθηκε πρόσφατα από το FX.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gonna have to replace all the crew that got eaten. What We Do In The Shadows has officially been renewed for Season 2! #ShadowsFX

A post shared by What We Do in the Shadows (@theshadowsfx) on May 7, 2019 at 1:55pm PDT

Η επίσημη δήλωση του Προέδρου του προγράμματος του FX, Nick Grad έρχεται να το επιβεβαιώσει: «Οι (εξωτερικοί παραγωγοί) Jemaine Clement, Taika Waititi και Paul Simms έχουν ανταποκριθεί με το παραπάνω στις υψηλές προσδοκίες των fans του ‘What We Do in the Shadows’ διασκευάζοντας την cult κλασική ταινία στην τηλεόραση και χτίζοντας μία παθιασμένη βάση νέων και παλιών οπαδών».

Το εν λόγω τηλεοπτικό εγχείρημα επηρεασμένο από το ομώνυμο ξεκαρδιστικό φιλμ του 2014, των Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople) και Jemaine Clement, αναπτύχθηκε με φόντο πια την Νέα Υόρκη και όχι την Νέα Ζηλανδία. Σημείο αναφοράς εδώ τί άλλο;! Μα φυσικά το πώς μία άλλη αθάνατη κομπανία με κυνόδοντες, οι ‘Nandor’ (Kayvan Novak), ‘Laszlo’ (Matt Berry) και η ‘Nadja’ (Natasia Demetriou)  χειρίζονται με την βοήθεια του μπάτλερ τους, ‘Guillermo’ (Harvey Guillén) μικρά και μεγάλα προβλήματα της σύγχρονης ζωής χωρίς όμως να χάνουν το κέφι τους!

Στο cast αυτό ανήκουν επίσης οι Mark Proksch και Beanie Feldstein. Όμως το εν λόγω σόου υπόσχεται μία «απίστευτη παρέλαση “καλεσμένων-βαμπίρ”»! Μήπως άραγε αυτό σημαίνει ότι θα ξαναδούμε να επιστρέφουν οι Waititi και Clement ως οι βρικόλακες ‘Viago’ και ‘Vladislav’ αντίστοιχα, μαζί και με τον Jonny Brugh βέβαια ως ‘Deacon’;!

Ο 2ος κύκλος του What We Do in the Shadows αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020.