The Society trailer | Ο μύθος του “Άρχοντα των Μυγών” καταφτάνει στην μικρή οθόνη

Και υπόσχεται να αποτυπώσει με μοντέρνο και ιδιαίτερο τρόπο το κοινωνικό γίγνεσθαι
30 Απριλίου 2019 19:43
The Society trailer | Ο μύθος του “Άρχοντα των Μυγών” καταφτάνει στην μικρή οθόνη

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη δραματική σειρά The Society το σενάριο της οποίας επεξεργάστηκε ο Chris Keyser (Tyrant) ενώ την σκηνοθετική κλακέτα κρατάει ο Marc Webb ((500) Days of Summer).

Το σόου εμπνέεται από το λογοτεχνικό έργο ο “Άρχοντας των Μυγών” του William Golding, και η δράση του εκτυλίσσεται σε μία πραγματικότητα όπου μία παρέα εφήβων θα βρεθούν για έναν ανεξήγητο λόγο σε μία παρόμοια εκδοχή της πόλης τους στην Νέα Αγγλία, μόνο που από εκεί απουσιάζουν οι κηδεμόνες τους και οποιοσδήποτε άλλος ενήλικας. Τα μόνα που έχουν στην κατοχή τους είναι οι συσκευές επικοινωνίας τους και όλα τα παιχνίδια που αυτές έχουν. Σε πρώτη φάση τα παιδιά μοιάζει  να μην ενοχλούνται από τα νέα δεδομένα που προέκυψαν, αλλά σύντομα διαπιστώνουν ότι η ιδιότυπη κοινωνία τους σιγά σιγά αποδιοργανώνεται και πρέπει πλέον να βρουν μία λύση για να επιζήσουν.

Κεντρικό ρόλο εν προκειμένω ερμηνεύουν οι: Rachel Keller, Kathryn Newton, Alex Fitzalan, Kristine Froseth, Jacques Colimon, Sean Berdy, Toby Wallace, Gideon Adlon, Olivia DeJonge, Alex MacNicoll, Natasha Liu Bordizzo, Jose Julian, Salena Qureshi, Jack Mulhern, και η Grace Victoria Cox.

Το The Society αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 10 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: