Mr. Robot: Ο Sam Esmail μιλάει για το πώς θα είναι η 4η σεζόν

Και κάνει tease για το φινάλε του
30 Απριλίου 2019 11:01
Mr. Robot: Ο Sam Esmail μιλάει για το πώς θα είναι η 4η σεζόν

Η τελευταία σεζόν του Mr. Robot είναι προ των πυλών και ο δημιουργός της σειράς σε νέα του συνέντευξη έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον tease. Φαίνεται πως η 4η σεζόν της σειράς του Sam Esmail θα έχει μια πολύ παράξενη δομή, που θα εμπνέεται από τη βρετανική τηλεόραση. 

Κατά τη διάρκεια του Tribeca Film Festival, ο Esmail είπε τα εξής για την επερχόμενη σεζόν του Mr. Robot:

Είναι κανείς εδώ φαν της βρετανικής τηλεόρασης; Συνήθως ο τρόπος με τον οποίο οι βρετανικές σειρές ολοκληρώνονται, όπως η βρετανική βερσιόν του The Office, το κάνουν με ένα Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο. Οπότε η τελευταία σεζόν του Mr. Robot θα είναι σαν ένα μακροσκελές Christmas special που θα διαρκέσει μια ολόκληρη εβδομάδα στην περίοδο των Χριστουγέννων του 2015.

 

Θα αναρωτιέστε γιατί όμως αναφέρεται στα Χριστούγεννα του 2015; Πολύ απλά γιατί η σειρά λαμβάνει χώρα ακόμη σε εκείνο το έτος, επομένως τα γεγονότα του θα ξεδιπλωθούν στο πλαίσιο των εορτών του 2015 και θα εξιστορούνται σε διάστημα μιας εβδομάδας. 

Άλλωστε το συγκλονιστικό φινάλε της 3ης σεζόν άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα, όπως μας έχει συνηθίσει η σειρά. Ο Esmail επαναδιατύπωσε ότι το σόου θα ολοκληρωθεί ακριβώς με τον τρόπο που οραματίστηκε εξ'αρχής. 

Το Mr. Robot Season 4 θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2019. 

Tags: