When They See Us trailer | Η Ava DuVernay υπογράφει ένα συγκλονιστικό δικαστικό δράμα

Και καταδεικνύει πως ορισμένες φορές η δικαιοσύνη εθελοτυφλεί
20 Απριλίου 2019 13:35
When They See Us trailer | Η Ava DuVernay υπογράφει ένα συγκλονιστικό δικαστικό δράμα

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δικαστικό δράμα εποχής When They See Us για το οποίο καθήκοντα δημιουργού εδώ επωμίζεται η υποψήφια από την Ακαδημία, Ava DuVernay (Selma, 13th, A Wrinkle in Time) και το οποίο θα αναπτυχθεί συνολικά μέσα από τέσσερα επεισόδια.

Η εν λόγω μίνι σειρά αντλεί έμπνευση από το χρονικό μίας δίκης πέντε έγχρωμων εφήβων από το Harlem οι οποίοι εν έτει 1989 καταδικάστηκαν για τον βιασμό και τον άγριο ξυλοδαρμό μίας λευκής κοπέλας, της Trisha Meili, ένα απάνθρωπο περιστατικό στο Central Park το οποίο διαπράχθηκε από άλλον. Παρόλαυτα, τα συγκεκριμένα παιδιά διασύρθηκαν, με τα τότε μέσα να αναφέρονται σε αυτούς με τον χαρακτηρισμό “Central Park Five”.

Οι Antron McCray, Kevin Richardson, Yusef Salaam, Raymond Santana, και ο Korey Wise έμειναν φυλακισμένοι από έξι μέχρι δέκα τρία έτη έως ότου αποκαλυφθεί η αλήθεια σχετικά πρόσφατα, όταν το 2002 ο καθεαυτού δράστης, δολοφόνος και βιαστής Matias Reyes, που ήταν ήδη ισόβια, παραδέχτηκε ότι εκείνος ήταν ο αυτουργός του εγκλήματος.Τριάντα χρόνια μετά η υπόθεση αυτή εξακολουθεί να δημιουργεί ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο απονέμεται δικαιοσύνη.

Πρωταγωνιστούν οι: Michael K. Williams, Vera Farmiga, John Leguizamo, Felicity Huffman, Niecy Nash, και ο Blair Underwood.

Το cast συγκροτούν επιπλέον οι: Christopher Jackson, Joshua Jackson, Omar J. Dorsey, Adepero Oduye, Famke Janssen, Aurora Perrineau, William Sadler, Jharrel Jerome, Jovan Adepo, Aunjanue Ellis, Kylie Bunbury, Marsha Stephanie Blake, Storm Reid, Chris Chalk, Freddy Miyares, Justin Cunningham, Caleel Harris, Marquis Rodriguez, Asante Blackk και ο Ethan Herisse.

Το When They See Us αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 31 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: