Game of Thrones: Πυρ και μανία o Kit Harington με τους επικριτές της 8ης σεζόν

Σκληρά λόγια από τον "Βασιλιά του Βορρά"
17 Απριλίου 2019 19:55
Game of Thrones: Πυρ και μανία o Kit Harington με τους επικριτές της 8ης σεζόν

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Kit Harington, κατά κόσμον γνωστός ως Jon Snow, ο οποίος εξέφρασε την γνώμη του για όσους κατακρίνουν το Game of Thrones. Ο διάσημος ηθοποιός και ένας εκ των λατρεμένων του κοινού κυριολεκτικά απασφάλισε ενάντια στους κριτικούς, μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Esquire. 

Δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα προστατευτικός όσον αφορά την 8η και τελευταία σεζόν λέγοντας χαρακτηριστικά:

Δεν θέλω να ακουστώ κακός απέναντι στους κριτικούς εκεί έξω, αλλά οποιοσδήποτε ξοδεύει μισή ώρα να γράφει για αυτή τη σεζόν και βγάζει την αρνητική του άποψη, για εμένα προσωπικά, μπορούν να πάνε να γ@@@ν.

Υποστήριξε τα λόγια του λέγοντας πως το σόου είναι ένα προϊόν αγάπης, διότι το περίσσιο μεράκι και οι προσπάθειες της παραγωγής δεν θα έπρεπε να υπονομεύονται από κριτικούς και haters.

"Ξέρω πόση δουλειά ρίχνουν σε αυτό. Ξέρω πόσο πολύ νοιάζεται ο κόσμος για αυτό. Ξέρω πόση πίεση νιώθουν και πόσα ξάγρυπνα βράδια παιρνούν δουλεύοντας. Επειδή νοιάζονται για αυτό τόσο πολύ. Νοιάζονται για τους χαρακτήρες, την ιστορία και να μην απογοητεύσουν τους fans." είπε ο Harington και συνέχισε:

Τώρα εάν ο κόσμος απογοητευτεί, ειλικρινά, δεν δίνω δεκάρα -επειδή όλοι προσπάθησαν τόσο σκληρά και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. 

Σίγουρα πρόκειτα για σκληρά λόγια που θα προκαλέσουν αίσθηση. Συμφωνείτε με τα όσα υποστηρίζει; Πείτε μας στα σχόλια. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το δεύτερο επεισόδιο του 8ου κύκλου θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή.