Selection Day (Part 2) | Στο νέο trailer δύο νέα παιδιά παλεύουν για τα όνειρά τους

Με φόντο την Βομβάη
11 Απριλίου 2019 18:30
Selection Day (Part 2) | Στο νέο trailer δύο νέα παιδιά παλεύουν για τα όνειρά τους

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το κοινωνικό δράμα ενηλικίωσης Selection Day το οποίο αντλεί έμπνευση από το ομότιτλο βιβλίο του δημοσιογράφου και συγγραφέα Aravind Adiga, η υπόθεση του οποίου λαμβάνει χώρα στην Βομβάη.

Σε μία χώρα που το cricket οπωσδήποτε έχει την τιμητική του υπάρχει ένα αγόρι το οποίο δεν προσελκύεται ιδιαίτερα από την ιδέα να καταπιαστεί με το εν λόγω άθλημα. Και παρόλο που οι Radha και Manju είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι ως οι πιο χαρισματικοί παίκτες στον πλανήτη, ο Manju δεν μοιάζει να έχει το ίδιο όραμα με τον πατέρα του. Μόλις λοιπόν, φτάνει η μεγάλη μέρα επιλογής της αφρόκρεμας των αθλητών, τα μέλη της κριτικής επιτροπής δεν θα είναι οι μόνοι που θα πρέπει να καταλήξουν σε μία απόφαση.

Κεντρικό ρόλο στην πρωτότυπη αυτή σειρά του Netflix ερμηνεύουν οι: Mohammad Samad, Yash Shashank Dholye και Rajesh Tailang.

Το 2ο μέρος του Selection Day αναμένεται να κάνει ποδαρικό στην streaming πλατφόρμα του Netflix στις 19 Απριλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: