Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας για την 2η σεζόν του ‘The Terror’

Ενώ κυκλοφόρησαν από το AMC και τα πρώτα στιγμιότυπα από τα πλατό
08 Απριλίου 2019 22:58
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας για την 2η σεζόν του ‘The Terror’

Σύμφωνα και με συναφή αναφορά του Collider, επισημοποιήθηκε το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του το The Terror: Infamy, δηλαδή ο 2ος κύκλος της ατμοσφαιρικής ανθολογίας τρόμου The Terror του Ridley Scott, με το AMC να δημοσιεύει και σχετικό φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα.

Το εν λόγω επιτυχημένο δράμα εποχής πραγματοποίησε πέρυσι μία πολύ επιτυχημένη αρχή με ένα εξαιρετικό cast, συνιστώντας μία υποδειγματική περίπτωση τηλεοπτικής μυθοπλασίας στο συγκεκριμένο είδος αφού κατάφερε να αποδώσει με πολύ ρεαλιστικό ύφος το μυστήριο, την φρίκη, το μακάβριο και τα ιστορικά στοιχεία. Στην προσεγμένη και υποβλητική αυτήν ιστορία της μικρής οθόνης συνοψίζεται ο φόβος για το άγνωστο, η συνειδητοποίηση της ευαλωτότητας του ατόμου και ειδικά σε αντίξοες συνθήκες, καθώς επίσης το πώς η αβεβαιότητα είναι δυνατόν να συσκοτίσει την κρίση του ανθρώπου ώστε αυτός να ολισθήσει στην παράνοια και σε εφιάλτες με φόντο ένα έρημο και αφιλόξενο πολικό τοπίο της Αρκτικής.

Πλέον όμως όσον αφορά την συνέχειά του, το σόου προσανατολίζεται σε μία άλλη κατεύθυνση. Μεταφερόμαστε πια στην περιοχή της Νότιας Καλιφόρνιας, όπου ένα σκοτεινό πνεύμα πλανάται στα στρατόπεδα αναγκαστικού εγκλεισμού και μετεγκατάστασης Ιαπώνων κατοίκων αμερικανικού εδάφους οι οποίοι είχαν οδηγηθεί εκεί κατά τον Β’ Παγκόσμιο.

Βάσει και της επίσημης σύνοψης η όλη πλοκή «τοποθετείται επί Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, με επίκεντρο μία σειρά περίεργων θανάτων που στοιχειώνουν την Ιαπωνοαμερικανική κοινότητα, με έναν νεαρό άνδρα να ξεκινά ένα ταξίδι διερεύνησης των γεγονότων για να τα κατανοήσει και να πολεμήσει την μοχθηρή οντότητα που ευθύνεται για αυτά».

Πρωταγωνιστούν οι: Derek Mio (G.B.F), Kiki Sukezane (Lost in Space), Cristina Rodlo (Miss Bala), Shingo Usami (Unbroken), Naoko Mori (Everest), Miki Ishikawa (9-1-1), George Takei (Star Trek).

Η αυλαία για το The Terror: Infamy αναμένεται να ανοίξει στο AMC στις 12 Αυγούστου του 2019.