Penny Dreadful: City of Angels | H Kerry Bishé αποτελεί φρέσκια προσθήκη στο cast

Και θα πλαισιώσει υποκριτικά τους Daniel Zovatto, Natalie Dormer και τον Nathan Lane
06 Απριλίου 2019 17:20
Penny Dreadful: City of Angels | H Kerry Bishé αποτελεί φρέσκια προσθήκη στο cast

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Kerry Bishé υπέγραψε για την συμμετοχή της στο επερχόμενο τηλεοπτικό sequel τρόμου Penny Dreadful: City of Angels του Showtime.

Συγκεκριμένα, θα ερμηνεύσει την λεγόμενη ‘Αδερφή Molly’, μία «προικισμένη ρήτορα» και «χαρισματική ιεροκήρυκα» η οποία παλεύει με την περίπλοκη τροπή που έχει πάρει η προσωπική της ζωή.

Ήδη έχουν γνωστοποιηθεί τα ονόματα που πρωταγωνιστούν στο project, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται και οι: Daniel Zovatto (Here and Now, Don’t Breathe), Natalie Dormer (Picnic at Hanging Rock, Game of Thrones) και ο Nathan Lane (The Birdcage).

Εν προκειμένω, ο Zavatto που θα ενσαρκώσει τον πρώτο μεξικανο-αμερικανικής προέλευσης επιθεωρητή του Los Angeles, τον ‘Tiago Vega’. Οι ρίζες του ίδιου και των αγαπημένων του είναι συνδεδεμένες με πικρές αναμνήσεις, και την άδικη αντιμετώπισή τους από άλλους, ενώ πλέον και σκοτεινές υπερφυσικές δυνάμεις φαίνεται να τους καταδιώκουν. Ο ντετέκτιβ αρχίζει να ερευνά έναν ειδεχθή φόνο βαδίζοντας σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι,  με τον ένοχο να κρύβεται καλά και μία τεράστια δολοπλοκία να έχει στηθεί από στελέχη του Άξονα που θέλουν να μεθοδεύσουν τα πράγματα για την άνοδο του Τρίτου Ράιχ.

Μεταξύ άλλων, εμφανίζονται και οι: Jessica Garza (The Purge) ως η ‘Josefina’, μικρότερη αδερφή του ήρωα, και ο Johnathan Nieves (New Amsterdam) ως ο ‘Mateo’, επίσης αδερφός του ‘Tiago’ και κάπως ατίθασος νεαρός.

Ο δημιουργός John Logan θα επιμεληθεί και την δράση του διαδόχου αυτού του Penny Dreadful. Το διάσημο franchise ξαναζωντανεύει αλλά πλέον χρονικά θα εκτυλίσσεται στο Los Angeles τέλη της δεκαετίας του 1930, το 1938, μία περίοδο με έντονες αναφορές στο μεξικανο-αμερικανικό φολκλόρ με το αντίστοιχο κοινωνικοπολιτισμικό πλαίσιο του καιρού εκείνου.

Οι διαδικασίες παραγωγής του Penny Dreadful: City of Angels θα αρχίσουν μέσα στο 2019, με τον Michael Aguilar (Kidding) να αναλαμβάνει καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.