The Society teaser | Η ιστορία του “Άρχοντα των Μυγών” ζωντανεύει μέσα από μία μοντέρνα απόδοση

Δίνοντας έμφαση σε καίρια ζητήματα της κοινωνίας και ειδικά αυτής του σήμερα
04 Απριλίου 2019 22:01
The Society teaser | Η ιστορία του “Άρχοντα των Μυγών” ζωντανεύει μέσα από μία μοντέρνα απόδοση

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο teaser για το επερχόμενο δράμα The Society το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Chris Keyser (Tyrant) ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Marc Webb ((500) Days of Summer).

Η σειρά φέροντας επιρροές από το μυθιστόρημα ο “Άρχοντας των Μυγών” του William Golding, λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο όπου μία ομάδα εφήβων μεταφέρονται μυστηριωδώς σε μία πανομοιότυπη εκδοχή της πλούσιας πόλης τους στην Νέα Αγγλία, αλλά εκεί δεν υπάρχει κανένα ίχνος των γονέων τους ή άλλων ενηλίκων. Με το μόνο που τους έχει απομείνει να είναι οι συσκευές τους και όλα τα παιχνίδια που αυτές περιέχουν, αρχικά δείχνουν να το διασκεδάζουν όμως σταδιακά αντιλαμβάνονται ότι η μικρή τους κοινωνία καταρρέει και καλούνται πια να μάθουν πώς να επιβιώσουν.

Πρωταγωνιστούν οι: Rachel Keller, Kathryn Newton, Alex Fitzalan, Kristine Froseth, Jacques Colimon, Sean Berdy, Toby Wallace, Gideon Adlon, Olivia DeJonge, Alex MacNicoll, Natasha Liu Bordizzo, Jose Julian, Salena Qureshi, Jack Mulhern, και η Grace Victoria Cox.

Η πρεμιέρα του The Society έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στο Netflix στις 10 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: