NOS4A2 trailer | O Zachary Quinto σκορπάει τον τρόμο ως ‘Charlie Manx’

Και καταδιώκει ανελέητα την Ashleigh Cummings
03 Απριλίου 2019 22:17
NOS4A2 trailer | O Zachary Quinto σκορπάει τον τρόμο ως ‘Charlie Manx’

Το AMC έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer από το επερχόμενο σόου υπερφυσικού τρόμου NOS4A2, δηλαδή την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου έργου του Joe Hill, ενός ταλαντούχου συγγραφέα του λογοτεχνικού αυτού είδους.

Ο Zachary Quinto (Hotel Artemis, Star Trek movies, Margin Call) λοιπόν, αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ υποδυόμενος ένα αθάνατο ανατριχιαστικό ον, τον ‘Charlie Manx’ που κρύβει την αληθινή του φύση παίρνοντας ανθρώπινη μορφή. Ζει καταδιώκοντας μικρά παιδιά και αρπάζοντας τις ψυχές τους. Τα λείψανα των θυμάτων του τα κρατάει σε ένα χωριό, την “Christmasland” όπως το αποκαλεί, όπου κάθε μέρα έχει επιβάλλει να γιορτάζονται τα Χριστούγεννα και να είναι όλοι ευδιάθετοι, αλλιώς οι παραβάτες το μετανιώνουν οικτρά.

Εντούτοις, μία καλλιτέχνιδα, η ‘Vic McQueen’(Ashleigh Cummings) που θα καταλάβει ότι υπάρχει μία απόκοσμη σύνδεση ανάμεσα σ’ εκείνη και το πλάσμα αυτό, θα θελήσει να τον πολεμήσει. Η κοπέλα βάζει σκοπό να προστατέψει όποιον άλλον κινδυνεύει ενώ παράλληλα συνειδητοποιεί ότι και η ίδια βαδίζει στην κόψη ενός ξυραφιού.

Ο Ebon Moss-Bachrach (The Punisher) και η Virginia Kull (The Looming Tower) ενσαρκώνουν τους γονείς της ηρωίδας, ‘Chris’ και ‘Linda McQueen’ αντίστοιχα, ενώ ο Olafur Darri Olafsson (Lady Dynamite) εμφανίζεται ως ο ‘Bing Partridge’, «ένας σκληρά εργαζόμενος με μυστηριώδες παρελθόν και εξαιρετική αντίληψη».

Στο εν λόγω project της AMC Studios και της Tornante Television καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο Jami O’Brien (Fear the Walking Dead, Hell On Wheels), ο οποίος λειτουργεί και ως εξωτερικός παραγωγός μαζί με τον Joe Hill και την Lauren Corrao.

Το NOS4A2 θα κάνει ποδαρικό στην μικρή οθόνη στις 2 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: