The Long Night: Πέντε νέα ονόματα στην prequel σειρά του Game of Thrones

Το HBO συγκεντρώνει το cast
28 Μαρτίου 2019 12:14
The Long Night: Πέντε νέα ονόματα στην prequel σειρά του Game of Thrones

Ήδη η prequel σειρά του Game of Thrones έχει μαζέψει ένα αξιόλογο cast με πρώτο και καλύτερο όνομα τη Naomi Watts. Το HBO έχει πατήσει το γκάζι στο εν λόγω project και για αυτό πρόσθεσε πέντε ακόμη ηθοποιούς στο cast.

Όπως διαβάζουμε στο Deadline, οι νέες προσθήκες είναι οι: Marquis Rodriguez (When They See Us), John Simm (Strangers), Richard McCabe (Philip K. Dick’s Electric Dreams), John Heffernan (Dracula) και Dixie Egerickx (The Secret Garden), οι οποίοι απεικονίζονται στην φωτογραφία παρακάτω. 

Το ήδη ανακοινωθέν cast, πέραν της Naomi Watts, περιλαμβάνει τους: Josh Whitehouse, Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp, Toby Regbo και Miranda Richardson. 

Τη δημιουργία και το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει η Jane Goldman μαζί με τον George R.R. Martin. Σύμφωνα με τα επίσημα λόγια του διευθυντή προγράμματος του HBO, τα γυρίσματα της σειράς που θα διαδεχθεί το Game of Thrones (πρεμιέρα 14 Απριλίου για την 8η σεζόν), θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι.