Game of Thrones: Ξεκίνησαν και επίσημα τα γυρίσματα της prequel σειράς

Πληροφορίες για το που λαμβάνει χώρα η παραγωγή
19 Ιουνίου 2019 21:18
Game of Thrones: Ξεκίνησαν και επίσημα τα γυρίσματα της prequel σειράς

Ακριβώς ένα μήνα μετά την προβολή του τελευταίυ επεισοδίου του Game of Thrones, που δίχασε παραπάνω από όσο το περίμεναν οι συντελεστές του, μαθαίνουμε πως το ΗΒΟ βάζει προς ολοταχώς την σειρά-διάδοχό του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EW, τα γυρίσματα της prequel σειράς έχουν αρχίσει να γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα. 

Ακόμη, το HBO δεν έχει παραγγείλει μια ολόκληρη σεζόν του The Long Night -όπως θα ονομάζεται. Αυτή τη στιγμή γυρίζεται το πιλοτικό επεισόδιο που θα κρίνει την μοίρα του και εάν θα λάβει το "πράσινο φως", που εκτός απροόπτου θα πάρει. 

Τα γυρίσματα της prequel σειράς του "Thrones" γίνονται σε ένα γνώριμο μέρος για την παραγωγή, δηλαδή στη Βόρεια Ιρλανδία. Πρόκειται για το μέρος όπου λάμβαναν χώρα η πλειοψηφία των γυρισμάτων του GoT σε όλες του τις σεζόν, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν τα γυρίσματα θα μεταφερθούν και σε άλλες χώρες. 

Χρέη showrunner έχει αναλάβει η Jane Goldman (Kick-Ass), η οποία αποτελεί και συνδημιουργός του σόου μαζί με τον συγγραφέα George R.R. Martin και την S.J. Clarkson (Jessica Jones), που θα σκηνοθετήσει τον πιλότο. H πλοκή της θα μας μεταφέρει σε ένα εντελώς διαφορετικό Westeros περίπου 5.000 χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του A Song of Ice and Fire, εκεί όπου δεν υπάρχει ο Σιδηρούν Θρόνος και δεν υπάρχουν οι Targaryens.

Ο Martin έχει δηλώσει για το The Long Night πρόσφατα:

"H Valyria μόλις που άρχισε να αναδύεται με τους δράκους της και την μεγάλη αυτοκρατορία που έχτισε. Έχουμε να κάνουμε με έναν διαφορετικό και αρχαιότερο κόσμο και ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι το ενδιαφέρον στοιχείο της σειράς." 

Όσον αφορά το cast, αυτό θα ηγείται από την υποψήφια για Όσκαρ, Naomi Watts (Twin Peaks: The Return), μαζί με τους Naomi Ackie, Denise Gough, Miranda Richardson, Josh Whitehouse, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Alex Sharp, Toby Regbo.

Τέλος, γίνεται λόγος πως η σειρά εφόσον πάρει το "OK" θα βγει στον αέρα είτε στα τέλη του 2020 είτε την άνοιξη του 2021, μια περίοδος που παραδοσιακά προτιμούσε το HBO να κυκλοφορεί τις σεζόν του Game of Thrones.