Perry Mason | Ο Matthew Rhys θα ηγηθεί του cast στην νέα noir σειρά που ετοιμάζει το HBO

Με παραγωγό και τον Robert Downey, Jr.
25 Μαρτίου 2019 21:34
Perry Mason | Ο Matthew Rhys θα ηγηθεί του cast στην νέα noir σειρά που ετοιμάζει το HBO

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι είναι στα σκαριά καινούργιο σόου Perry Mason σε παραγωγή του HBO και του Robert Downey, Jr., με τον πρωταγωνιστή του The Americans, Matthew Rhys να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο εδώ.

Η πιο μοντέρνα μεταφορά της ιστορίας λοιπόν, θα τοποθετηθεί χρονικά στο Los Angeles του 1932, και θα είναι μίνι σειρά, ενώ θα βασιστεί στον ομώνυμο χαρακτήρα που γεννήθηκε από την πένα του συγγραφέα Erle Stanley Gardner, στο αντίστοιχο βιβλίο του 1933. Ωστόσο, η εν λόγω φιγούρα είχε ζωντανέψει και παλιότερα στην μικρή οθόνη στο πρόσωπο του Raymond Burr στο κλασικό τηλεοπτικό πρόγραμμα που προβλήθηκε από το 1957 έως το 1966.

Ο φανταστικός αυτός ήρωας με βάση την όλη πλοκή, είναι ένας σπουδαίος ποινικολόγος ο οποίος εργάζεται ως ένας ιδιωτικός ερευνητής. Ζει μόνος του βασανισμένος από τις εμπειρίες κατά την διάρκεια του πολέμου στη Γαλλία, αναλογιζόμενος παράλληλα τον διαλυμένο γάμο του. Μία υπόθεση απαγωγής θα κινητοποιήσει τον ‘Mason’ ωθώντας τον να ανακαλύψει την αλήθεια μέσα από μία έρευνα-πρόκληση.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το Perry Mason έχει επιστρατευτεί ο Tim Van Patten (Game of Thrones, The Sopranos).