What We Do in the Shadows teasers | Με μπάτλερ τον Guillermo η αιωνιότητα φαντάζει παιχνιδάκι!

Και έχουν κάθε λόγο να μένουν ήσυχοι οι αγαπημένοι μας φίλοι με τους κοφτερούς κυνόδοντες
12 Μαρτίου 2019 21:16
What We Do in the Shadows teasers | Με μπάτλερ τον Guillermo η αιωνιότητα φαντάζει παιχνιδάκι!

Το FX έθεσε σε κυκλοφορία νέα teaser για την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική μαύρη κωμωδία What We Do In The Shadows, που είναι επηρεασμένη φυσικά από την ομότιτλη σπαρταριστή ταινία του 2014, των Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople) και Jemaine Clement.

Μέσα από ένα project δέκα επεισοδίων το εν λόγω δίδυμο συνδημιουργών και ηθοποιών θα επανεμφανιστούν ως τα βαμπίρ ‘Viago’ και ‘Vladislav’ αντίστοιχα, μαζί και με τον Jonny Brugh βέβαια ως ‘Deacon’.

Το σόου με φόντο πια την Νέα Υόρκη και όχι την Νέα Ζηλανδία, φέρνει ξανά στο προσκήνιο τους τρεις παραπάνω βρικόλακες που εδώ και κάτι αιώνες είναι κολλητοί και συγκάτοικοι. Χάρη σε μία μοντέρνα ξεκαρδιστική αφήγηση θα ξαναθυμηθούμε, πως οι κακοτυχίες, τα ευτράπελα και τα παράδοξα είναι και αυτά μπόλικα μέσα στην καθημερινότητα των αθανάτων, με τον ‘Guillermo’ (Harvey Guillén) ωστόσο ως μπάτλερ να κάνει ότι μπορεί για να καταστήσει πιο υποφερτή την ρουτίνα των αφεντικών του!

Στο cast αυτό συμμετέχουν και οι: Kayvan Novak (Four Lions, Early Man), Matt Berry (The IT Crowd), Natasia Demetriou (Year Friends), Mark Proksch και ο Beanie Feldstein.

Την παραγωγή συντονίζουν οι: Paul Simms, Scott Rudin, Eli Bush, και ο Garrett Basch.

Η 1η σεζόν του What We Do In The Shadows ξεκινάει στο FX από τις 27 Μαρτίου του 2019!