The Spanish Princess trailer | Η Charlotte Hope μας συστήνεται ως η Αικατερίνη της Αραγονίας

Και ξεκινά ένα αμείλικτο παιχνίδι εξουσίας
09 Μαρτίου 2019 18:35
The Spanish Princess trailer | Η Charlotte Hope μας συστήνεται ως η Αικατερίνη της Αραγονίας

Το Starz έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer της επερχόμενης μίνι δραματικής σειράς περιόδου The Spanish Princess, διάδοχο των σόου The White Queen και The White Princess, για την οποία αναλαμβάνουν ως δημιουργοί οι Emma Frost και Matthew Graham.

Η πλοκή του εν λόγω project το οποίο βασίζεται στα μυθιστορήματα The Constant Princess και The King’s Curse της Philippa Gregory, επικεντρώνεται στην Αικατερίνη της Αραγονίας (Charlotte Hope), που καταφτάνει στην Αγγλία για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Αρθούρο (Angus Imrie) της Δυναστείας Τυδώρ .

Η ηρωίδα πιστεύει ότι πρέπει πάση θυσία να ανέβει στον θρόνο και είναι αποφασισμένη γι’ αυτό ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που θα βρεθούν στο διάβα της. Ωστόσο, ο μέλλων σύζυγός της πεθαίνει ξαφνικά και η θέση της Αικατερίνης στο παλάτι αρχίζει να διακυβεύεται. Η ίδια αρνούμενη να εγκαταλείψει τις βλέψεις της τόσο εύκολα, προσεγγίζει τον νεαρό πρίγκιπα Harry (Ruairi O’Connor), ο οποίος και εν τέλει πήρε το στέμμα ως ο βασιλιάς Ερρίκος VIII.

Το εν λόγω σόου θα συνδυάζει κάτι από θρησκευτικοπολιτική ίντριγκα, μυστήριο, αλλά και το ερωτικό στοιχείο,  μεταφέροντας τους θεατές σε μία εποχή που προανήγγειλε την Προτεσταντική Επανάσταση και την αποκοπή της Αγγλίας από την Εκκλησία της Ρώμης.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Aaron Cobham, Stephanie Levi-John, Elliot Cowan, Laura Carmichael, Georgie Henley, Angus Imrie, και ο Richard Pepper.

Το The Spanish Princess αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Starz στις 5 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: