NOS4A2 teaser | Ο Zachary Quinto γίνεται ο ανατριχιαστικός ‘Charlie Manx’

Και ο εφιαλτικός λογοτεχνικός κόσμος του Joe Hill αποκτά σάρκα και οστά
07 Μαρτίου 2019 16:47
NOS4A2 teaser | Ο Zachary Quinto γίνεται ο ανατριχιαστικός ‘Charlie Manx’

Κυκλοφόρησαν επίσημο teaser από το επερχόμενο σόου υπερφυσικού τρόμου NOS4A2 του AMC, δηλαδή την τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Joe Hill, ενός πολύ ταλαντούχου λογοτέχνη στο εν λόγω είδος.

Ο Zachary Quinto (Hotel Artemis, Star Trek movies, Margin Call) λοιπόν, υποδύεται εδώ ένα αθάνατο πανούργο ον, τον ‘Charlie Manx’ που κρύβει την αληθινή του ταυτότητα πίσω από μία φυσιολογική ανθρώπινη όψη, όμως τρέφεται με ψυχές παιδιών των οποίων τα απομεινάρια τα αποθηκεύει σε ένα χωριό γνωστό και ως “Christmasland”. Στον τόπο εκείνο κάθε μέρα γιορτάζονται υποχρεωτικά τα Χριστούγεννα και η λύπη τιμωρείται αυστηρά.

Το σκηνικό αυτό θα προσπαθήσει να ανατρέψει μία καλλιτέχνιδα, η ‘Vic McQueen’(Ashleigh Cummings), όταν καταλάβει ότι έχει μία μυστηριώδη σύνδεση με το πλάσμα αυτό. Η νεαρή θα κάνει τα πάντα για να πολεμήσει τον ‘Manx’ και να τον κρατήσει μακριά από τα ανυποψίαστα θύματά του ενώ  παράλληλα θα πρέπει να προσέξει να μην έχει και αυτήν ανάλογη κατάληξη.

Ο Ebon Moss-Bachrach (The Punisher) και η Virginia Kull (The Looming Tower) ερμηνεύουν τους γονείς της ηρωίδας, ‘Chris’ και ‘Linda McQueen’ αντίστοιχα, που βιοπορίζονται ως εργάτες, ενώ ο Olafur Darri Olafsson (Lady Dynamite) θα μας συστηθεί ως ο ‘Bing Partridge’, «ένας σκληρά εργαζόμενος με μυστηριώδες παρελθόν και εξαιρετική αντίληψη».

Ως δημιουργός της διασκευής αυτής της AMC Studios και της Tornante Television ορίστηκε ο Jami O’Brien (Fear the Walking Dead, Hell On Wheels), ο οποίος συντονίζει και τις διαδικασίες εξωτερικής παραγωγής μαζί με τον Joe Hill και την Lauren Corrao.

Το NOS4A2 έχει δρομολογηθεί να προβληθεί του χρόνου, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί ακόμη επίσημη ημερομηνία από το δίκτυο. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: