Peaky Blinders season 5 | Η Helen McCrory επανέρχεται δριμύτερη ως θεία ‘Polly’

Και ποζάρει με απίστευτη άνεση μπροστά στον φωτογραφικό φακό
01 Μαρτίου 2019 19:14
Peaky Blinders season 5 | Η Helen McCrory επανέρχεται δριμύτερη ως θεία ‘Polly’

Κυκλοφόρησε καινούργιο στιγμιότυπο για την 5η σεζόν του αστυνομικού δράματος εποχής Peaky Blinders, με την θεία ‘Polly’, την κατά κόσμο γνωστή Helen McCrory, να μας θυμίζει ότι η ισχυρότερη γυναίκα και μεγάλο κεφάλι της φαμίλιας των ‘Shelby’ επιστρέφει ακόμη πιο δυναμική!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FIRST LOOK at Helen McCrory as Polly in Series 5 of #PeakyBlinders Photo by: @Ben_Stills

A post shared by Peaky Blinders (@peakyblindersofficial) on

Ντυμένη με ένα κομψό, ανδρόγυνο στυλ, η McCrory αγέρωχη και πιο έτοιμη από ποτέ, δείχνει να θέλει να επιστρέψει στα λημέρια του οργανωμένου εγκλήματος και το εννοεί! Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The One Show, η διάσημη ηθοποιός δήλωσε με αυτοπεποίθηση ότι «ο πέμπτος κύκλος θα είναι και ο καλύτερος μέχρι τώρα!».

Μιλώντας μεταξύ άλλων και για το καινούργιο στυλ που υιοθετεί η εν λόγω φιγούρα, αποκάλυψε ότι το κοστούμι της ήταν αυθεντικό κομμάτι και ότι χρειάστηκε να φορέσει μεταξωτό ύφασμα από κάτω για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε φθορά του.

Το κύριο cast θα δώσει για μία ακόμη φορά το παρόν στην αξιοζήλευτη γκανγκστερική σειρά εποχής του Steven Knight, με τον Cillian Murphy να είναι και πάλι εκεί ως ο ‘Tommy Shelby’ πλαισιωμένος υποκριτικά από τους: Paul Anderson (Arthur Shelby), Sophie Rundle (Ada Shelby), Kate Phillips (Linda Shelby), Natasha O'Keeffe (Lizzie Stark), Aidan Gillen και Jack Rowan (ως ο πατέρας ‘Aberama’ και ο γιος του, ‘Bonnie Gold’ αντίστοιχα), Charlie Murphy (Jessie Eden), Kingsley Ben-Adir (Col Ben Younger), Harry Kirton (Finn Shelby), Packy Lee (Johnny Dogs), Ned Dennehy (Charlie Strong), Ian Peck (Curly), και τον ποιητή και μουσικό Benjamin Zephaniah (Jeremiah Jesus).

Το 5ο κεφάλαιο του Peaky Blinders που χρονικά θα τοποθετείται στην επαύριο του Κραχ του 1929, αναμένεται να ανοίξει λίγο αργότερα μέσα στο 2019.