Fosse/Verdon teaser | Ο θρύλος ενός ασυναγώνιστου ντουέτου χορευτών αναβιώνει

Με τον Sam Rockwell και την Michelle Williams να μας παροτρύνουν να μπούμε στον ρυθμό
26 Φεβρουαρίου 2019 19:05
Fosse/Verdon teaser | Ο θρύλος ενός ασυναγώνιστου ντουέτου χορευτών αναβιώνει

Το FX έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για το επερχόμενο μιούζικαλ δράμα εποχής Fosse/Verdon που αφορά τα υπαρκτά πρόσωπα Bob Fosse και Gwen Verdon, με τον νικητή Χρυσού Αγαλματιδίου, Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri ) και την Michelle Williams (The Greatest Showman) να μας συστήνονται ως οι εν λόγω μορφές.

Η συγκεκριμένη μίνι σειρά με τα έντονα βιογραφικά στοιχεία θα αναπτυχθεί συνολικά μέσα από οκτώ επεισόδια. Αξιοποιεί μάλιστα ως βάση της το περιεχόμενο του ομώνυμου βιβλίου του Sam Wasson που πραγματεύεται την ζωή, την αγάπη και την σταδιοδρομία του παραπάνω ζευγαριού, του δημιουργικού σκηνοθέτη και πασίγνωστου χορογράφου Fosse μαζί με την χαρισματική χορεύτρια του Broadway, Verdon. Το όλο εγχείρημα εστιάζει στην μεταξύ τους σχέση και τις δυναμικές της, την συνεργασία τους, την συνεισφορά τους στο πεδίο της ψυχαγωγίας και τα συνακόλουθα εμπόδια που συνάντησαν έως ότου δρέψουν τους καρπούς των κόπων τους και αναγνωριστούν διεθνώς στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ο Steven Levenson (Dear Evan Hansen) αναλαμβάνει ως δημιουργός ενώ ο Thomas Kail (Hamilton) κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Πίσω από την χρηματοδότηση του όλου project  βρίσκονται οι εταιρείες Fox 21 Television Studios και FXP Productions.

Τις διαδικασίες εξωτερικής παραγωγής συντονίζει ο Lin-Manuel Miranda σε συνεργασία και με την κόρη του Bob Fosse, Nicole Fosse.

Το Fosse/Verdon υπολογίζεται να κάνει το ντεμπούτο του στο FX τον Απρίλιο του 2019. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό teaser: