La Casa De Papel 3: Ο Profesor με τον Berlin σε νέο βίντεο από τα γυρίσματα

Ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν
22 Φεβρουαρίου 2019 19:55
La Casa De Papel 3: Ο Profesor με τον Berlin σε νέο βίντεο από τα γυρίσματα

Τα γυρίσματα για την 3η σεζόν του La Casa de Papel συνεχίζονται με απτόητους ρυθμούς και το μυστήριο γύρω από τη συνέχεια της σειράς-φαινόμενο πλανάται ακόμα. Σας είχαμε ενημερώσει κιόλας για την μεγάλη σκηνή που γυρίστηκε έξω από την Εθνική Τράπεζα της Μαδρίτης και αποκάλυψε πως η συμμορία θα αλλάξει τις εμβληματικές στολές της. 

Ο Alvaro Morte, κοινώς ο ηθοποιός που υποδύεται τον El Profesor ανάρτησε ένα βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μαζί με τον Berlin του Pedro Alonso δείχνουν να το απολαμβάνουν στο πλατό της σειράς. 

Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα του 3ου κύκλου θα είναι το εάν οι δυο τους είναι τελικά αδέρφια ή όχι, κάτι το οποίο ο Alonso έχει δηλώσει πως θα ξεκαθαριστεί από την αρχή της νέας σεζόν κιόλας. Η εμπλοκή του Berlin στον επερχόμενο κύκλο επιβεβαιώθηκε στο πρώτο teaser του Netflix που προκάλεσε αμόκ στους fans της σειράς. 

Το πιο πιθανό σενάριο της επανεμφάνισής του όμως λέει πως θα γίνει μέσω flashbacks που θα εξηγούν το πώς γνωρίστηκαν οι δυό τους. Αυτή άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους εθεάθησαν σε γυρίσματα μαζί καθώς έγινε και πριν μερικούς μήνες στη Φλωρεντία, όπου προκάλεσαν ντελίριο στους θαυμαστές τους. 

Οι τελευταίες πληροφορίες για την πλοκή της 3ης σεζόν θέλουν τη συμμορία πλέον να συνεργάζεται με τον νόμο και να προσπαθούν να ξεδιαλύνουν την υπόθεση μιας άλλης μεγάλης επερχόμενης ληστείας. Υπάρχουν κιόλας αρκετά νέα πρόσωπα στο cast περισσότερα εδώ και εδώ

Το La Casa De Papel 3 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019 αποκλειστικά στο Netflix.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Dos tontos muy tontos @pedroalonsoochoro y un servidor @lacasadepapel #comingsoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Álvaro Morte (@alvaromorte) στις