Οριστικό: "Κόβονται" τα The Punisher και Jessica Jones από το Netflix

Η Disney ή το Netflix σε ρόλο... "Thanos";
18 Φεβρουαρίου 2019 18:54
Οριστικό: "Κόβονται" τα The Punisher και Jessica Jones από το Netflix

Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο από όλους, μετά την ακύρωση των Daredevil, Iron Fist και Luke Cage, να πέσουν τα τελευταία κομμάτια του ντόμινο. Και δυστυχώς για τους fans αυτών των σειρών αυτή η μέρα ήρθε. Ένα μήνα ακριβώς μετά την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του The Punisher (18 Ιανουαρίου), το Netflix ανακοινώνει την ακύρωσή του μαζί με αυτή της Jessica Jones!

Επίσημα, πλέον, μπαίνει και το τελευταίο καρφί στον τάφο της συνεργασίας μεταξύ Marvel και του streaming γίγαντα που ξεκίνησε το 2013.

Το Netflix στην επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρει:

Το Marvel's The Punisher δεν θα επιστρέψει για μια 3η σεζόν στο Netflix. O Showrunner Steve Lightfoot, το απίθανο crew και το εξαιρετικό cast, συμπεριλαμβανομένου του Jon Bernthal, παρέδωσαν μια συναρπαστική και αναγνωρισμένη σειρά για τους fans και είμαστε περήφανοι που η δουλειά τους θα φιγουράρει στο Netflix για τα επόμενα χρόνια. 

Ο λατρεμένος ηθοποιός για την εξαιρετική ερμηνεία του ως ο Τιμωρός, Jon Bernthal, ανήρτησε στο Instagram το δικό του εγκάρδιο μήνυμα για την διακοπή της σειράς:

Αυτό που δεν ήταν τόσο αναμενόμενο ήταν η ιδιαίτερα πρώιμη διακοπή του Jessica Jones, πριν την πρεμιέρα της επερχόμενης σεζόν. Ωστόσο, παρά τις εξελίξεις θα προβληθεί κανονικά η 3η σεζόν κάποια στιγμή μέσα στο 2019 στην πλατφόρμα του Netflix.

Αυτή θα αποτελέσει και το οριστικό φινάλε της σειράς με πρωταγωνίστρια την Krysten Ritter στο ρόλο μιας ιδιωτικής ντετέκτιβ με υπερφυσικές δυνάμεις. 

Στις δηλώσεις του το ίδιο το Netflix αναγνώρισε και επίσημα αυτό που δεν παραδεχόταν τόσο καιρό, δηλαδή το επικείμενο τέλος της συνεργασίας του με την Disney/ Marvel, καθώς αναφέρει στο κλείσιμο της ανακοίνωσης:

Είμαστε ευγνώμονες στη Marvel για τα πέντε χρόνια της εύφορης συνεργασίας μας και ευχαριστούμε τους παθιασμένους φανς που ακολούθησαν αυτές τις σειρές από την αρχή τους. 

Η τελευταία σελίδα στην απογύμνωση του Netflix από τη Disney για το περιεχόμενο της Marvel, γράφτηκε σήμερα. Αν και λόγω της συμφωνίας, καθώς και διάφορων άλλων παραγόντων, οι Daredevil, Luke Cage, Iron Fist, Jessica Jones και Punisher δεν θα εμφανιστούν σε άλλη υπηρεσία μέχρι τουλάχιστον το 2020.

Επομένως, θα περάσει καιρός μέχρι ο "Οίκος του Μίκυ Μάους" να μπορέσει να εκμεταλλευτεί αυτά τα IPs στο Disney+, πλάνο που φαντάζει ως το πιο πιθανό.

Πλέον, εάν ψάχνετε για καινούργιες σειρές της Marvel θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στο Hulu, την streaming υπηρεσία που σύντομα θα κατέχει πλειοψηφικά η Disney. Εκεί θα κάνουν πρεμιέρα τέσσερις νέες τηλεοπτικές σειρές και ένα special, που δεν έχει διευκρινιστεί τί θα είναι ακριβώς.