NOS4A2 (φωτο) | Ο Zachary Quinto μεταμορφώνεται στον σατανικό ‘Charlie Manx’

Και ο ανατριχιαστικός μύθος του Joe Hill γεννιέται με πιο ρεαλιστική μορφή
12 Φεβρουαρίου 2019 21:46
NOS4A2 (φωτο) | Ο Zachary Quinto μεταμορφώνεται στον σατανικό ‘Charlie Manx’

Κυκλοφόρησαν καινούργιες φωτογραφίες από το NOS4A2, το επερχόμενο δράμα υπερφυσικού τρόμου του AMC που συνιστά τηλεοπτική διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του Joe Hill, ενός πολύ αξιόλογου μυθιστοριογράφου στο συγκεκριμένο είδος έπειτα και από τον Stephen King.

Εν προκειμένω, ο Zachary Quinto (Hotel Artemis, Star Trek movies, Margin Call) μας συστήνεται ως το αθάνατο πλάσμα ‘Charlie Manx’ που εξωτερικά δείχνει σαν ένα οποιοσδήποτε φυσιολογικό άτομο, όμως ικανοποιεί την πείνα του με ψυχές παιδιών των οποίων τα απομεινάρια τα φυλάει σε ένα χωριό γνωστό και ως “Christmasland”. Εκεί κάθε μέρα γιορτάζονται με καταναγκαστικό τρόπο τα Χριστούγεννα και η στενοχώρια απαγορεύεται διά νόμου.

Την νοσηρή αυτή του νοοτροπία θα αποπειραθεί να ανατρέψει μία καλλιτέχνιδα εν ονόματι ‘Vic McQueen’(Ashleigh Cummings), όταν διαπιστώσει ότι έχει μία μυστηριώδη σύνδεση μαζί του. Η νεαρή θα προσπαθήσει να πολεμήσει τον ‘Manx’ και να προστατέψει τα υποψήφια θύματά του αγωνιζόμενη ταυτόχρονα να μην καταλήξει και η ίδια μοιραία.

Ο Ebon Moss-Bachrach (The Punisher) και η Virginia Kull (The Looming Tower) ενσαρκώνουν τους γονείς της ηρωίδας, ‘Chris’ και ‘Linda McQueen’ αντίστοιχα, που βγάζουν τα προς το ζην ως εργάτες, ενώ ο Olafur Darri Olafsson (Lady Dynamite) θα υποδυθεί τον ‘Bing Partridge’, «ένας σκληρά εργαζόμενο με μυστηριώδες παρελθόν και εξαιρετική αντίληψη».

Ως δημιουργός του όλου εγχειρήματος της AMC Studios και της Tornante Television τέθηκε ο Jami O’Brien (Fear the Walking Dead, Hell On Wheels), ο οποίος λειτουργεί και ως εξωτερικός παραγωγός από κοινού μαζί με τον Joe Hill και την Lauren Corrao.

Το NOS4A2 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη του χρόνου, χωρίς να έχει οριστεί ακόμη επίσημη ημερομηνία από το δίκτυο.