To ‘The Devil in the White City’ βρήκε τηλεοπτική στέγη στο Hulu

Και δίνεται πια επίσημα το πράσινο φως για την νέα συνεργασία ανάμεσα σε Scorcese και DiCaprio
12 Φεβρουαρίου 2019 21:34
To ‘The Devil in the White City’ βρήκε τηλεοπτική στέγη στο Hulu

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το αστυνομικό δράμα εποχής The Devil in the White City που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του  δημοσιογράφου και συγγραφέα Erik Larson, πλέον θα φιλοξενηθεί στο Hulu.

Για τις ανάγκες της εν λόγω τηλεοπτικής διασκευής ενώνουν για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις τους ο Martin Scorcese (The Irishman) και ο Leonardo DiCaprio (The Revenant) έπειτα από τις ταινίες Gangs of New York (2002), The Aviator (2004), The Departed (2006), Shutter Island (2010) και το The Wolf of Wall Street (2013), όπου οι επαγγελματικοί τους δρόμοι είχαν διασταυρωθεί ξανά.

Καθένας από το διάσημο αυτό δίδυμο θα επωμιστεί στο σόου καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού μαζί και με τους: Stacey Sher, Rick Yorn, Emma Koskoff, και την Jennifer Davisson. Πίσω από την παραγωγή του project θα βρίσκεται η Paramount Television.

Το βιβλίο The Devil in the White City (2003) αφηγείται την ιστορία δύο ανδρών εν έτει 1893 με φόντο το Σικάγο ή την «Λευκή Πόλη» όπως την αποκαλούσαν λόγω της μεγαλειώδους ομορφιά της. Ο ένας από αυτούς είναι ο Daniel H. Burnham, ένας φιλόδοξος αρχιτέκτονας με ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο ανάπτυξης του παραπάνω αστικού κέντρου, ενώ ο άλλος είναι ο γοητευτικός αλλά πανούργος κατά συρροή δολοφόνος εν ονόματι Henry H. Holmes.

Οι μοίρες τους θα συναντηθούν μέσα από ένα μεγάλο εκθεσιακό γεγονός, την λεγόμενη διοργάνωση ‘World Fair’ για την εορταστική επέτειο τεσσάρων αιώνων από τον άφιξη του Κολόμβου στην Αμερική. Ο Henry H. Holmes που εργαζόταν ως γιατρός παρέσερνε τα θύματά του στο δικό του αυτοσχέδιο ξενοδοχείο, το «Murder Castle», όπου και τα βασάνιζε ανελέητα μέχρι θανάτου. Κάθε μία από τις συγκεκριμένες φυσιογνωμίες άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στην ιστορία του τόπου εκείνου όπως επίσης μία λαμπρή και μία μακάβρια κληρονομιά αντίστοιχα.