The Widow trailer | H Kate Beckinsale ψάχνει να βρει τον ένοχο για τον θάνατο του μνηστήρα της

Και ξεκινά μία δύσκολη αναζήτηση για να ανακαλύψει την αλήθεια
26 Ιανουαρίου 2019 18:41
The Widow trailer | H Kate Beckinsale ψάχνει να βρει τον ένοχο για τον θάνατο του μνηστήρα της

Το Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το φρέσκο σόου δράσης και μυστηρίου The Widow όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την Kate Beckinsale (Underworld movies, Van Helsing) και τον Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game).

Η εν λόγω ιστορία αναπτύσσεται μέσα από οκτώ επεισόδια συνολικά, με τους Sam Donovan (Humans, Liar, Utopia) και Olly Blackburn (Donkey Punch, Glue) να βρίσκονται πίσω από την σκηνοθεσία.

Ο βασικός άξονας της υπόθεσης περιστρέφεται γύρω από την ‘Georgia Wells’ (Beckinsale), της οποίας ο αγαπημένος απεβίωσε σε αεροπορικό δυστύχημα. Η ίδια έχει αλλάξει ολοκληρωτικά από τότε. Ώσπου κάποτε τυχαία βλέπει ξανά τον σύντροφό της ενώ παρακολουθεί τις ειδήσεις για την απώλεια του οποίου μέχρι τότε ήταν σίγουρη. Αρχίζει λοιπόν, να τον ψάχνει και να προσπαθεί να καταλάβει τί έγινε τότε τελικά. Η απόπειρά της αυτή θα την φέρει μέχρι την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό όπου τα άγρια σκηνικά μίας αμείλικτης ίντριγκας την ακολουθούν παντού.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Alex Kingston (ER, Doctor Who), Matthew Le Nevez (Offspring, Love Child), Ólafur Darri Ólafsson (True Detective, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), Babs Olusanmokun (Black Mirror, The Night Of), Louise Brealey (Containment, Sherlock), και ο Bart Fouche (Invictus, Maze Runner: The Death Cure).

Την παραγωγή του project συντονίζει η Eliza Mellor (Liar, The Living and the Dead, Poldark), με τα γυρίσματα της σειράς να έχουν λάβει χώρα σε Νότια Αφρική, Ουαλία και Ρότερνταμ.

Το The Widow έχει δρομολογηθεί να προβληθεί την 1η Μαρτίου του 2019 στο ITV όσον αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ στις Η.Π.Α. και σε πάνω από 200 χώρες και περιοχές του πλανήτη θα έχει πρόσβαση κανείς μέσω του Prime Video. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: