Supernatural Season 14 | Η φαμίλια των Winchester μαζεύεται σε μία επετειακή επανένωση (φωτο)

Και γιορτάζει 300 επεισόδια από ένα μακρύ και συναρπαστικό “κυνήγι” του υπερφυσικού
17 Ιανουαρίου 2019 14:24
Supernatural Season 14 | Η φαμίλια των Winchester μαζεύεται σε μία επετειακή επανένωση (φωτο)

Ο 14ος κύκλος του Supernatural, επισφραγίζεται φέτος με ένα μοναδικό reunion και μία εκπληκτική φωτογράφηση για το περιοδικό Entertainment Weekly εν όψει της συμπλήρωσης των 300 επεισοδίων της σειράς.

Ένα από τα μακροβιότερα και πιο επιτυχημένα project της αμερικανικής τηλεόρασης, μία ανθολογία φαντασίας και μυστηρίου στον κόσμο των παραφυσικών φαινομένων απέδειξε τι θα πει «family business» ξεκινώντας από τον πρώτο διδάξαντα ‘John Winchester’ και περνώντας την παράδοση αυτή στους άξιους διαδόχους του ‘Sam’ και ‘Dean’.

Οι πρωταγωνιστές του αγαπημένου αυτού σόου και ειδικότερα η δημοφιλής τετραμελής οικογένεια, αντάμωσαν και πάλι όλοι μαζί, με τους Jeffrey Dean Morgan, Jared Padalecki και Jensen Ackles αντίστοιχα να πλαισιώνονται από την μαμά ‘Mary’, την κατά κόσμο γνωστή Samantha Smith. Από εκεί δεν έλειπε φυσικά και ο φύλακας-άγγελός τους,‘Castiel’, μία από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές του cast την οποία και ερμηνεύει ο Misha Collins.

Αφού επιβεβαιώθηκε η επιστροφή του Jeffrey Dean Morgan για αυτήν την σεζόν του Supernatural, και δεδομένων των εξελίξεων που έχουν δρομολογηθεί από εδώ και μπρος, ένα πράγμα είναι βέβαιο, ανυπομονούμε για αυτό που έρχεται!

Προς το παρόν αναμείνατε, και πάρτε μία ιδέα από τα τέσσερα ολοκαίνουργια εξώφυλλα του περιοδικού, και τα σχετικά στιγμιότυπα με την επανένωση των ‘Winchester’!