Ο Matthew Rhys θα είναι ο "Perry Mason" στη νέα σειρά παραγωγής Robert Downey Jr.

Που θα προβάλλει το HBO
16 Ιανουαρίου 2019 12:13
Ο Matthew Rhys θα είναι ο "Perry Mason" στη νέα σειρά παραγωγής Robert Downey Jr.

Μέσα από το Instagram λογαριασμό του ο Robert Downey Jr. ανακοίνωσε τον πρωταγωνιστή της νέας του τηλεοπτικής σειράς στην οποία θα εκτελεί χρέη παραγωγού χάρη στην εταιρία του, Team Downey Productions. Ο λόγος για το Perry Mason, τη νέα μίνι-σειρά του HBO στην οποία τον ομώνυμο ρόλο θα αναλάβει ο βραβευμένος με Emmy, Matthew Rhys, που πρόσφατα ολοκλήρωσε το άκρως επιτυχημένο πέρασμά του από το εξίσου πολυβραβευμένο The Americans του FX. 

Όπως διαβάζουμε στο Variety, η ανάπτυξη της σειράς γίνεται από το 2016 όταν και ο Downey Jr. θα πρωταγωνιστούσε με τον Nic Pizzolatto του True Detective να υπογράφει το σενάριο. Τώρα οι Rolin Jones και Jon Fitzgerald είναι οι σεναριογράφοι, εκτελεστικοί παραγωγοί και showrunners της σειράς. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

"Now it seems to me the place to start is at the beginning." Perry Mason “And it seems to me the beginning of any great project is casting my new best friend Matthew Rhys.” Robert Downey Jr. Executive Producer #matthewrhys

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr) στις 14 Ιαν, 2019 στις 12:17 μμ PST

Το project ακόμη βρίσκεται στα σκαριά από το HBO και για να προχωρήσει και να πάρει το πράσινο φως από το κανάλι θα πρέπει να βρει και σκηνοθέτη. Η σειρά θα διαδραματίζεται στο Los Angeles του 1932 όπου θα ακολουθούμε την ιστορία του πιο διάσημου ποινικολόγου της αμερικάνικης λογοτεχνίας, τον Perry Mason που θα υποδύεται ο Matthew Rhys. Σύμφωνα με το story, όταν στα χέρια του καταφθάνει μια υπόθεση απαγωγής ανηλίκου, ο Mason θα εξαπολύσει ένα ανελέητο κυνήγι για να βρεθεί η αλήθεια, το οποίο θα αποκαλύψει μια διεφθαρμένη πόλη και πιθανώς έναν τρόπο για την εξιλέωσή του.