The Widow trailer | H Kate Beckinsale αναζητά τα αίτια θανάτου του αγαπημένου της

Και αναρωτιέται αν τα έχει χάσει όλα κυνηγώντας απλώς ένα ‘φάντασμα’
15 Ιανουαρίου 2019 16:23
The Widow trailer | H Kate Beckinsale αναζητά τα αίτια θανάτου του αγαπημένου της

Το Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο action σόου μυστηρίου The Widow όπου πρωταγωνιστούν η Kate Beckinsale (Underworld movies, Van Helsing) και ο Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game).

Το εν λόγω project απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια συνολικά, με τους Sam Donovan (Humans, Liar, Utopia) και Olly Blackburn (Donkey Punch, Glue) να υπογράφουν την σκηνοθεσία.

Η όλη πλοκή εστιάζει στην ‘Georgia Wells’ (Beckinsale), η οποία αφότου έχασε τον σύντροφό της σε αεροπορικό δυστύχημα έχει πάψει να είναι το άτομο που ήταν. Ώσπου τυχαία κάποια στιγμή βλέπει ξανά τον σύζυγό της στις ειδήσεις τον οποίο μέχρι τότε θεωρούσε νεκρό. Αποφασίζει λοιπόν, να τον ψάξει και να μάθει όλη την αλήθεια για το τί τελικά συνέβη. Η έρευνά της θα την οδηγήσει μέχρι το Κονγκό όπου ο κίνδυνος και οι προκλήσεις την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται η Eliza Mellor (Liar, The Living and the Dead, Poldark), με τα γυρίσματα του τηλεοπτικού αυτού εγχειρήματος να έχουν πραγματοποιηθεί σε Νότια Αφρική, Ουαλία και Ρότερνταμ.

Το The Widow αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την 1η Μαρτίου του 2019 στο ITV όσον αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ θα είναι διαθέσιμο στις Η.Π.Α. και σε πάνω από 200 χώρες και περιοχές του πλανήτη μέσω του Prime Video. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: