Billions Season 4 | Στο νέο trailer οι πιο άσπονδοι εχθροί συμμαχούν

Έναντι ενός κοινού, ζόρικου αντιπάλου
14 Ιανουαρίου 2019 20:13
Billions Season 4 | Στο νέο trailer οι πιο άσπονδοι εχθροί συμμαχούν

Το Showtime έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την 4η σεζόν του πολιτικο-οικονομικού δράματος Billions για το οποίο ως δημιουργοί έχουν αναλάβει οι Brian Koppelman,  David Levien, και ο Andrew Ross Sorkin.

Στους γνώριμους ρόλους τους επανέρχονται φυσικά οι βραβευμένοι με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Paul Giamatti και Damian Lewis. Η εν λόγω σειρά εστιάζει στις συναλλαγές και τις σχέσεις του πολιτικού γίγνεσθαι με του πιο ισχυρούς εκπροσώπους του οικονομικού τομέα με ορόσημο την Νέα Υόρκη.

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο εισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α., ‘Chuck Rhoades’ (Giamatti) και ο μεγαλοπαράγοντας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, ‘Bobby “Axe” Axelrod’ (Lewis) οι οποίοι μέχρι τώρα έτρεφαν αμοιβαίο μίσος ο ένας για τον άλλον, πλέον αποφασίζουν να δώσουν προσωρινά τα χέρια χρησιμοποιώντας ο καθένας τους τα μέσα και τα ατού που διαθέτουν προκειμένου να θέσουν εκτός παιχνιδιού έναν πολύ σημαντικό εχθρό τους. Το άτομο που βάζει σε ρίσκο ό,τι έχουν κατακτήσει μέχρι πρότινος δεν είναι άλλη από την ‘Taylor’ (Asia Kate Dillon) η οποία έχει πάρει πολύ σοβαρά το ζήτημα της νίκης σε αυτόν τον αμείλικτο αγώνα που έχει στηθεί.

Η αυλαία για τον 4ο κύκλο του Billions έχει δρομολογηθεί να ανοίξει στο Showtime στις 17 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: