What We Do In The Shadows (σειρά) | Δεν αργεί η ώρα που θα ξαναδούμε τους νυχτόβιους φίλους μας

Στο νέο teaser ανακοινώθηκε πότε θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους
11 Ιανουαρίου 2019 18:53
What We Do In The Shadows (σειρά) | Δεν αργεί η ώρα που θα ξαναδούμε τους νυχτόβιους φίλους μας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε καινούργιο teaser από το FX που επισημοποιεί το διάστημα που θα γίνει η πρεμιέρα για την τηλεοπτική βαμπιρική μαύρη κωμωδία What We Do In The Shadows, εμπνευσμένη φυσικά από το ομώνυμο σπαρταριστό φιλμ του Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople) και του Jemaine Clement που βγήκε το 2014.

Οι δύο συνδημιουργοί και ηθοποιοί επανέρχονται στους γνώριμους ρόλους τους ως βρικόλακες μαζί και με τον Jonny Brugh φυσικά, μέσα από μία σειρά δέκα επεισοδίων, το σενάριο της οποίας και συνυπογράφουν.

Η δράση του σόου θα διαδραματίζεται στην Νέα Υόρκη αντί για την Νέα Ζηλανδία, εστιάζοντας στα τρία παραπάνω βαμπίρ που εδώ και εκατοντάδες χρόνια είναι πολύ καλοί φίλοι και συγκάτοικοι. Μέσα από μία φρέσκια, ξεκαρδιστική περιπέτεια θα ξαναθυμηθούμε λοιπόν, πως οι αναποδιές, τα παράδοξα και τα ευτράπελα δεν λείπουν ούτε και από των κόσμο των αθανάτων!

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Matt Berry (The IT Crowd), Kayvan Novak (Four Lions), Natasia Demetriou (Year Friends), και ο Harvey Guillen (The Magicians). Τις διαδικασίες εξωτερικής παραγωγής συντονίζουν οι: Paul Simms, Scott Rudin, Eli Bush, και ο Garrett Basch.

Το What We Do In The Shadows της μικρής οθόνης θα κάνει ποδαρικό στο FX φέτος τον Μάρτιο! Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: