Fosse/Verdon teaser | Οι Sam Rockwell & Michelle Williams σας μυούν στην μαγεία του χορού

Υποδυόμενοι ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό ζευγάρι που άφησε εποχή
09 Ιανουαρίου 2019 17:09
Fosse/Verdon teaser | Οι Sam Rockwell & Michelle Williams σας μυούν στην μαγεία του χορού

Το FX έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer του επερχόμενου μιούζικαλ δράματος Fosse/Verdon που εστιάζει στις αληθινές φυσιογνωμίες του Bob Fosse και της Gwen Verdon, με πρωταγωνιστές τον βραβευμένο από την Ακαδημία, Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri ) και την Michelle Williams (The Greatest Showman).

Η εν λόγω μίνι βιογραφική σειρά θα απαρτίζεται συνολικά από οκτώ επεισόδια. Αντλεί το υλικό της από το ομώνυμο βιβλίο του Sam Wasson που επικεντρώνεται στον βίο, τον δεσμό και την πορεία του καλλιτεχνικού ζευγαριού του ταλαντούχου σκηνοθέτη και δημοφιλούς χορογράφου Fosse μαζί με την φημισμένη χορεύτρια του Broadway, Verdon. Το project πραγματεύεται την μεταξύ τους χημεία, την δημιουργική τους δραστηριότητα και τις προσωπικές προκλήσεις που αντιμετώπισαν για να καταξιωθούν στον χώρο τους.

Ο Steven Levenson (Dear Evan Hansen) επωμίζεται καθήκοντα δημιουργού ενώ ο Thomas Kail (Hamilton) υπογράφει την σκηνοθεσία. Ως εξωτερικός παραγωγός αναλαμβάνει εδώ ο Lin-Manuel Miranda σε συνεργασία και με την κόρη του Bob Fosse, Nicole Fosse.

Το Fosse/Verdon αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο FX τον Απρίλιο του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: