La Casa De Papel: Πανδαιμόνιο στην Ιταλία με τα γυρίσματα της 3ης σεζόν (video)

Τι έκαναν μαζί οι "Professor" και "Berlin";
05 Ιανουαρίου 2019 13:07
La Casa De Papel: Πανδαιμόνιο στην Ιταλία με τα γυρίσματα της 3ης σεζόν (video)

Το πέπλο μυστηρίου γύρω από το σενάριο της 3ης σεζόν του La Casa De Papel δεν έχει αποκαλυφθεί, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο μάθαμε ότι ξεκινούν τα γυρίσματα με ένα πρώτο teaser. Τώρα, φαίνεται ότι έγιναν μερικά γυρίσματα στην Ιταλία και συγκεκριμένα σε πλατεία της Φλωρεντίας, με τους Ιταλούς fans να προκαλούν πανδαιμόνιο ώστε να βρεθούν κοντά στο πλατό της δημοφιλέστατης σειράς του Netflix. 

Εκεί βρισκόντουσαν οι Alvaro Morte και Pedro Alonso που υποδύονται τους Professor και Berlin, οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την αγάπη που τους έδειξαν και για το ότι περίμεναν υπομονετικά στο κρύο ώστε να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα. Ο Professor μάλιστα δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνηση του και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, όπως θα δείτε στα βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

 Τώρα, πολλά ερωτήματα εγείρονται για τη φύση αυτής της σκηνής και το τι κάνουν μαζί ο Καθηγητής και ο "Βερολίνο" στην Ιταλία. Ίσως κάποια flashback σκηνή; Θα δείξει. Ωστόσο η σύνδεση της σειράς είναι έντονη με το ιταλικό στοιχείο και αυτό διότι το "Bella Ciao" είναι και ο ύμνος του τηλεοπτικού φαινομένου που δημιούργησε ο Alex Pina. 

Το La Casa De Papel 3 θα επιστρέψει αποκλειστικά στο Netflix μέσα στο 2019.