Το Batwoman της DC πήρε το πράσινο φως για το πιλοτικό επεισόδιο

H Ruby Rose θα φορέσει ξανά τη στολή της
04 Ιανουαρίου 2019 16:46
Το Batwoman της DC πήρε το πράσινο φως για το πιλοτικό επεισόδιο

Τα πλάνα του CW για την τηλεοπτική σειρά της Batwoman φαίνεται πως ευδοκιμούν, καθώς το δίκτυο παρήγγειλε το πιλοτικό επεισόδιο της. Όπως μαθαίνουμε από το δημοσίευμα του EW, το CW επιστράτευσε και ένα δυνατό όνομα για να ηγηθεί της προσπάθειας και έτσι στη σκηνοθετική καρέκλα θα κάτσει ο David Nutter, γνωστός για μερικά από τα καλύτερα επεισόδια του Game of Thrones, όπως το The Rains of Castamere, ενώ θα σκηνοθετήσει και μερικά από την 8η σεζόν. 

Επομένως, μετά το ντεμπούτο της Batwoman της Ruby Rose στο Elseworlds crossover, όπου ένωσε τις δυνάμεις της με τους Arrow, Flash και Supergirl, θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί στη δική της solo σειρά στο κανάλι που αποτελεί το σπίτι των ηρώων της DC.

 

Επίσης, δόθηκε στη δημοσιότητα και η επίσημη σύνοψη της τηλεοπτικής σειράς που έχει ως εξής: 

"Armed with a passion for social justice and a flair for speaking her mind, Kate Kane (star Ruby Rose) soars onto the streets of Gotham as Batwoman, an out lesbian and highly trained street fighter primed to snuff out the failing city’s criminal resurgence. But don’t call her a hero yet. In a city desperate for a savior, Kate must overcome her own demons before embracing the call to be Gotham’s symbol of hope."

Τώρα μένει να δούμε εάν ο πιλότος του Batwoman θα είναι αρκετά επιτυχημένος ώστε το The CW να δώσει το πράσινο φως για την παραγωγή μιας σεζόν. Ο Nutter σαν σκηνοθέτης δεν είναι κάποιος τυχαίος μιας και θεωρείται ο ειδικός των pilots έχοντας σκηνοθετήσει με επιτυχία τα πρώτα επεισόδια πασίγνωστων σειρών όπως: Flash, Arrow, The Mentalist, Supernatural, Without a Trace και Smallville.