Peaky Blinders Season 5: Μέσα από το βίντεο του BBC πάρτε μια κλεφτή ματιά

Το μέλλον είναι ζοφερό για τους Shelby
03 Ιανουαρίου 2019 09:32
Peaky Blinders Season 5: Μέσα από το βίντεο του BBC πάρτε μια κλεφτή ματιά

Με τη νέα χρονιά το BBC θέλησε να διαφημίσει το δυνατό περιεχόμενο που περιμένει τους τηλεθεατές του για το 2019 με ένα βίντεο και μέσα σε αυτό, πέραν των ολοκαίνουργιων σεζόν των Luther, Killing Eve και Poldark, συμπεριλαμβανόταν το λατρεμένο Peaky Blinders. Η σειρά του Steven Knight κάνει το μεγάλο άλμα από το BBC 2 στο κεντρικό κανάλι BBC One, τέσσερις σεζόν μετά.

Στο εν λόγω βίντεο, λοιπόν, δίνονται κλεφτές ματιές σε μερικές αρκετά φορτισμένες σκηνές της άκρως αναμενόμενης 5ης σεζόν της σειράς και σε όλες σε πρώτο πλάνο βλέπουμε τον Thommy Shelby του Cillian Murphy

Ο δημιουργός του δημοφιλέστατου σόου υπαινίχθηκε πρόσφατα τη θεματολογία της 5ης σεζόν λέγοντας

Οδεύουμε πλέον στη δεκαετία του '30. Γίνονται τόσα πολλά πράγματα οπότε γιατί να μην το τελειώσουμε εδώ; Η Μεγάλη Ύφεση και η άνοδος του ρατσισμού είναι μέρος της πλοκής. Βάζει τα πράγματα σε μια σειρά. Στη δεκαετία του '30 σε όλη την Ευρώπη και τη Βρετανία υπήρχε η άνοδος του φασισμού. 

Όπως έχει δηλώσει παλιότερα ο Steven Knight, έχει φανταστεί τη σειρά να ολοκληρώνεται με την πρώτη σειρήνα που ήχησε στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, επειδή του είχε διηγηθεί η μητέρα του την ιστορία αυτή. 

Μέχρι τότε δείτε τα λιγοστά πλάνα από τη 5η σεζόν μέχρι να κυκλοφορήσει το πρώτο trailer. 

Το Peaky Blinders Season 5 θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2019.