The Punisher Season 2: Στο νέο teaser o Frank Castle τα καίει όλα

Και επιστρέφει στη...δουλειά!
02 Ιανουαρίου 2019 10:00
The Punisher Season 2: Στο νέο teaser o Frank Castle τα καίει όλα

Το Netflix ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θέλησε να κάνει ένα δυνατό ποδαρικό με το δεξί και εκτός της ανακοίνωσης που είχε για το Stranger Things 3, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο teaser trailer για την άκρως αναμενόμενη 2η σεζόν του The Punisher. Στο trailer δεν αποκαλύπτονται πλάνα από τη νέα σεζόν, ωστόσο βλέπουμε τον Frank Castle του εξαιρετικού Jon Bernthal να καίει το συγχωροχάρτι που έλαβε από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ για τα εγκλήματα που διέπραξε. 

Η νέα σεζόν θα βρει τον Castle σε μια διαφορετική κατάσταση και ένα αναπάντεχο γεγονός θα τον ωθήσει να επιστρέψει σε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά: να τιμωρεί. Θα δούμε επίσης τον Billy Russo στη νέα του μορφή ως τον villain ονόματι Jigsaw, ενώ θα αντιμετωπίσει και έναν νέο αντίπαλο, αυτόν του θρησκευόμενου John Pilgrim (Josh Stewart), ο οποίος θα βγάλει έναν άλλον εαυτό του Frank. 

Κάποιοι διεθνείς λογαριασμοί του Netflix στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική αποκάλυψαν "άθελά" τους την πρεμιέρα της 2ης σεζόν, μέσα από tweets που αμέσως μετά διεγράφησαν, για τις 18 Ιανουαρίου. Ωστόσο, ένα ερώτημα παραμένει για τον Τιμωρό του Netflix και αυτό είναι το πότε θα αναγκαστεί να ανακοινώσει το κόψιμό του, ακολουθώντας δυστυχώς το δρόμο των υπόλοιπων Marvel σειρών της streaming υπηρεσίας. 

Το The Punisher Season 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιανουαρίου 2019 αποκλειστικά στο Netflix.