Kingdom trailer | Σήμανε η ώρα για μία άγρια νοτιοκορεάτικη ζόμπι-Αποκάλυψη στο Netflix

Μία στρατιά ζωντανών-νεκρών προελαύνει και θα χτυπήσει την καρδιά του μεσαιωνικού Joseon
01 Ιανουαρίου 2019 15:13
Kingdom trailer | Σήμανε η ώρα για μία άγρια νοτιοκορεάτικη ζόμπι-Αποκάλυψη στο Netflix

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Kingdom, το επερχόμενο μεταποκαλυπτικό νοτιοκορεάτικο δράμα τρόμου, ένα πρωτότυπο project του Netflix για το οποίο ως δημιουργός ανέλαβε ο σκηνοθέτης Kim Seong-hun (Tunnel, Hard Day) με την Kim Eun-hee (Signal) να επιμελείται το σενάριο.

Οι δυο τους λοιπόν, δίνουν τα χέρια για μία συγκλονιστική μυθοπλασία εποχής, όπου η περιπέτεια, η φαντασία και το υπερφυσικό δένουν αρμονικά σε μία καθηλωτική ιστορία. Επίκεντρο αυτής είναι η μεσαιωνική δυναστεία Joseon της Κορέας, όταν ο τότε πρίγκιπας αποφασίζει να εξακριβώσει τα αίτια στα οποία οφείλεται μία πολύ μεταδοτική, αλλά και φονική επιδημία που μαστίζει στα εδάφη του, αφανίζοντας τον λαό του.

Ωστόσο, σε πολύ λίγο διαπιστώνει ότι ο κόσμος που προσβάλλεται από αυτήν την ασθένεια και έπειτα καταλήγει μοιραία, μετατρέπεται σε κάτι άλλο, πολύ πιο μακριά από την ανθρώπινη φύση, σ' ένα αιμοδιψές πλάσμα, έναν ζωντανό-νεκρό.

Εν προκειμένω πρωταγωνιστούν οι: Ju Ji-hoon (Along with the Gods: The Two Worlds, The Spy Gone North, Dark Figure of Crime), Bae Doona (Sympathy For Mr. Vengeance, The Host, Cloud Atlas), και ο Ryu Seung-ryong (Miracle in Cell No. 7).

Η υπερπαραγωγή αυτήν αναπτύσσεται συνολικά μέσα από από έξι επεισόδια, καθένα από τα οποία έχει προϋπολογισμό πάνω από $1.78 εκατ.

Το Kingdom ήδη ανανεώθηκε και για 2η σεζόν με τα γυρίσματά της να αρχίζουν αφότου το σόου κάνει διεθνώς πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: