The ABC Murders trailer | Ο John Malkovich μας συστήνεται ως ο ‘Ηρακλής Πουαρό’

Και ζωντανεύει στο Amazon έναν από τους πιο γνωστούς ήρωες της αστυνομικής λογοτεχνίας
28 Δεκεμβρίου 2018 14:27
The ABC Murders trailer | Ο John Malkovich μας συστήνεται ως ο ‘Ηρακλής Πουαρό’

Το Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το The ABC Murders, το επερχόμενο σόου μυστηρίου το οποίο βασίζεται στην ομώνυμη σειρά noir μυθιστορημάτων της Agatha Christie και όπου πρωταγωνιστεί ο John Malkovich ως ο περίφημος επιθεωρητής ‘Ηρακλής Πουαρό’.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται εδώ ο Alex Gabassi, ενώ η Sarah Phelps (The Casual Vacancy) υπογράφει το σενάριο και επωμίζεται μεταξύ άλλων και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού για αυτή την ατμοσφαιρική τηλεοπτική μεταφορά. Μετά το The Ordeal of Innocence που βγήκε φέτος, πλέον μπορούμε να μιλάμε για την δεύτερη από τις τρεις μίνι σειρές που αφορμώνται από τα κλασσικά λογοτεχνικά βιβλία της αξεπέραστης συγγραφέως.

Το φρέσκο project τοποθετείται χρονικά εν έτει 1933 και εστιάζει  σε έναν κατά συρροή δολοφόνο ο οποίος ταξιδεύει με τρένο σε όλη την επικράτεια της Μεγάλης Βρετανίας, αφήνοντας πίσω του τα πτώματα των άτυχων θυμάτων του, τα οποία σκοτώνει χρησιμοποιώντας ως τρόπο δράσης του το μοτίβο του αλφαβήτου. Ο θρυλικός ντετέκτιβ ‘Ηρακλής Πουαρό’ σπεύδει να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Rupert Grint, Andrew Buchan, Anya Chalotra, Eamon Farren, Jack Farthing, Tara Fitzgerald, Shirley Henderson, Bronwyn James, Freya Mavor, και ο Michael Shaeffer.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται η Mammoth Screen και το BBC One του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το The ABC Murders αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Amazon Prime Video την 1η Φεβρουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: