Billions Season 4 | Στο νέο trailer δύο ορκισμένοι εχθροί δίνουν τα χέρια

Και αυτό γιατί έχουν έναν μεγάλο κοινό στόχο
20 Δεκεμβρίου 2018 10:44
Billions Season 4 | Στο νέο trailer δύο ορκισμένοι εχθροί δίνουν τα χέρια

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για τον 4ο κύκλο του επιτυχημένου πολιτικο-οικονομικού δράματος Billions του Showtime που φέρει την υπογραφή των δημιουργών Brian Koppelman,  David Levien, όπως επίσης και του Andrew Ross Sorkin.

Εν προκειμένω, ως πρωταγωνιστές επιστρέφουν φυσικά οι βραβευμένοι με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Paul Giamatti και Damian Lewis. Το εν λόγω σόου αφηγείται μία σύνθετη ιστορία με επίκεντρο την πολιτική εξουσία και τους ισχυρότερους παράγοντες οικονομικής δύναμης με φόντο την Νέα Υόρκη.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο εισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α., ‘Chuck Rhoades’ (Giamatti) και το φιλόδοξο μεγαλοστέλεχος διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, ‘Bobby “Axe” Axelrod’ (Lewis) οι οποίοι μέχρι πρότινος βρίσκονταν σε σφοδρή κόντρα μεταξύ τους, πλέον προχωρούν σε μία στρατηγική συμμαχία, επιστρατεύοντας ο καθένας το prestige, την εξυπνάδα και την επιρροή του για διαφορετικούς λόγους αλλά και για να κατατροπώσουν τους αντιπάλους τους. Ο άνθρωπος που συνιστά κοινή απειλή για τους ίδιους δεν είναι άλλος από την ‘Taylor’ (Asia Kate Dillon) που θα φέρει σοβαρές αναταράξεις ως σημαντική ανταγωνιστής τους.

Η 4η σεζόν του Billions αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Showtime στις 17 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: