Kingdom trailer: Στο μεσαιωνικό Joseon προελαύνουν ορδές ζωντανών-νεκρών

Με τις σάλπιγγες να ηχούν για μία ανατριχιαστική νοτιοκορεάτικη ζόμπι-Αποκάλυψη
18 Δεκεμβρίου 2018 07:43
Kingdom trailer: Στο μεσαιωνικό Joseon προελαύνουν ορδές ζωντανών-νεκρών

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Kingdom, το φρέσκο μεταποκαλυπτικό νοτιοκορεάτικο σόου τρόμου, μία πρωτότυπη παραγωγή του Netflix για το οποίο ως δημιουργός υπογράφει ο σκηνοθέτης Kim Seong-hun (Tunnel, Hard Day) ενώ το σενάριο επιμελήθηκε η Kim Eun-hee (Signal).

Οι δυο τους λοιπόν, συνεργάζονται για μία καθηλωτική μυθοπλασία εποχής, που φέρει έντονα τα στοιχεία της φαντασίας και του υπερφυσικού.

Η πλοκή του εν λόγω δράματος μας μεταφέρει στην μεσαιωνική δυναστεία Joseon της Κορέας, μία περίοδο κατά την οποία ο τότε πρίγκιπας αποφασίζει να ερευνήσει τους λόγους που προκάλεσαν μία απίστευτα μεταδοτική, αλλά και θανατηφόρα επιδημία στην επικράτειά του.

Δεν αργεί η στιγμή που θα αποκαλυφθεί εμπρός του η αιτία του όλου πράγματος εξαιτίας της οποίας οι υπήκοοί του αποδεκατίζονται σταδιακά, καθώς ζωντανοί-νεκροί ξεκινούν να καταλαμβάνουν κάθε γωνιά της χώρας του.

Κεντρικούς ρόλους ερμηνεύουν εν προκειμένω οι: Ju Ji-hoon (Along with the Gods: The Two Worlds, The Spy Gone North, Dark Figure of Crime), Bae Doona (Sympathy For Mr. Vengeance, The Host, Cloud Atlas), και ο Ryu Seung-ryong (Miracle in Cell No. 7).

Το φιλόδοξο και πολυδάπανο αυτό project θα απαρτίζεται συνολικά από έξι επεισόδια, καθένα από τα οποία υπερβαίνει σε κόστος το $1.78 εκατ.

Το Kingdom πήρε ήδη το πράσινο φως και για 2ο κύκλο με τις διαδικασίες παραγωγής του να αρχίζουν αφότου η σειρά κάνει παγκοσμίως πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: