To Narcos: Mexico ανανεώνεται για 2η σεζόν

Με το Netflix να ανακοινώνει επίσημα το όλο γεγονός
06 Δεκεμβρίου 2018 10:21
To Narcos: Mexico ανανεώνεται για 2η σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Engadget, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το Netflix ανανέωσε το Narcos: Mexico και για 2ο κύκλο, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει πότε αυτός θα αφιχθεί στην μικρή οθόνη.

Το διάσημο streaming δίκτυο, γνωστοποίησε τα ανωτέρω και μέσα από τον λογαριασμό της σειράς στο Twitter:

Όπως φαίνεται, η εν λόγω επιτυχημένη τηλεοπτική ανθολογία για τα καρτέλ των ναρκωτικών έχει συγκεντρώσει μία ευρεία βάση fans τα τελευταία χρόνια, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνεται και από την υψηλή απήχηση του νέου κεφαλαίου της ιστορίας η δράση του οποίου μετά από τρεις σεζόν μετατοπίσθηκε από τους δρόμους της Κολομβίας σε εκείνους του Μεξικού.

Έτσι, με φόντο την Guadalajara του ‘80, η υπόθεση φέρνει στο προσκήνιο τον βαρόνο κοκαΐνης ‘Félix Gallardo’ (Diego Luna) ο οποίος προσπαθεί να στήσει την δική του αυτοκρατορία ώστε να επικρατήσει εκείνος στην αγορά του λευκού θανάτου. Ωστόσο, στο κατόπι του βρίσκεται ο πράκτορας της Δίωξης, ‘Kiki Camarena’ (Michael Peña) που είναι αποφασισμένος να τον σταματήσει πάση θυσία.

Το Narcos: Mexico λοιπόν, παίρνει το πράσινο φως και για 2η σεζόν και συνεχίζει να βαδίζει στα χνάρια μίας καθηλωτικής αστυνομικής μυθοπλασίας.