Ετοιμάζεται η τηλεοπτική μεταφορά του The Outsider του Stephen King από το HBO

Με τον Ben Mendelsohn να υπογράφει για την συμμετοχή του στο project
04 Δεκεμβρίου 2018 16:26
Ετοιμάζεται η τηλεοπτική μεταφορά του The Outsider του Stephen King από το HBO

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Variety, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το μυθιστόρημα τρόμου The Outsider του Stephen King θα ζωντανέψει στην μικρή οθόνη από το HBO με τον βραβευμένο με Emmy, Ben Mendelsohn (Bloodline, Ready Player One, Robin Hood) να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ομώνυμο αυτό σόου.

Στην διασκευή αυτήν που αναπτύσσει το παραπάνω δίκτυο, ο διάσημος ηθοποιός μεταξύ άλλων θα επωμιστεί και καθήκοντα παραγωγού μαζί με τον Jason Bateman (Ozark) που θα συντονίζει την εξωτερική παραγωγή.

Η υπόθεση της σειράς εστιάζει σε μία φαινομενικά τυπική έρευνα γύρω από την φρικτή δολοφονία ενός ντόπιου αγοριού της μικρής φανταστικής πόλης ‘Flint City’, της Oklahoma.

Τα πρώτα ευρήματα οδηγούν τον ‘Ralph Anderson’, έναν πεπειραμένο αστυνομικό και την ‘Holly Gibney’, μία ανορθόδοξη ερευνήτρια να αμφισβητήσουν όλα όσα πιστεύουν μέχρι τώρα ως πραγματικότητα, καθώς μία μοχθηρή υπερφυσική δύναμη αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της με τρομακτικό τρόπο στην όλη υπόθεση.

Ο Richard Price θα επιμεληθεί το σενάριο του εγχειρήματος αυτού των Media Rights Capital και Temple Hill Entertainment, με τον Bateman να σκηνοθετεί τα δύο πρώτα επεισόδια του The Outsider.