Αυτός είναι πιθανότατα ο τίτλος της σειράς με τους Scarlet Witch και Vision

Λέγεται ότι θα επιστρέψουν οι Paul Bettany και Elizabeth Olsen
03 Δεκεμβρίου 2018 19:47
Αυτός είναι πιθανότατα ο τίτλος της σειράς με τους Scarlet Witch και Vision

Μετά τις φήμες και τις αναφορές που υπήρξαν, σχετικά με τα σχέδια της Disney για μια νέα τηλεοπτική σειρά, με πρωταγωνίστρια της Scarlet Witch, τώρα έρχονται νέες πληροφορίες για το project. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, η Scarlet Witch θα πλαισιωθεί από τον Vision και η σειρά θα ονομάζεται Vision and the Scarlet Witch. Το ρομάντζο των δύο στο MCU έχει αποτυπωθεί ως ένα δευτερεύον storyline στις ταινίες και φαίνεται ότι οι δυο τους θα έχουν το χρόνο που τους αρμόζει για να ξεδιπλωθούν ως χαρακτήρες, τόσο η πάλη του Vision με τα συναισθήματά του όσο και η ανισόρροπη ψυχική υγεία της Scarlet Witch. 

Αυτομάτως, αυτό σημαίνει ότι εκτός από την Elizabeth Olsen και ο Paul Bettany θα πρωταγωνιστήσει στο project, ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η σειρά, ωστόσο λέγεται ότι θα διαρκεί έξι ή οκτώ επεισόδια, καθώς το budget της θα είναι ισάξιο με μιας ταινίας. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι θα υπάρξει και τηλεοπτική σειρά για τον Loki με τον Tom Hiddleston, ενώ έχει ακουστεί και μια ακόμη με πρωταγωνιστές τους Winter Soldier του Sebastan Stan και του Falcon του Anthony Mackie. Το λανσάρισμα του Disney Plus θα γίνει στα τέλη του 2019.