I Am The Night: Στο νέο trailer ένα μυστικό του παρελθόντος ξεθάβεται

Και φέρνει στην επιφάνεια μία σκοτεινή υπόθεση του Hollywood
27 Νοεμβρίου 2018 14:35
I Am The Night: Στο νέο trailer ένα μυστικό του παρελθόντος ξεθάβεται

Το TNT έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη μίνι σειρά μυστηρίου I Am The Night της σκηνοθέτιδας Patty Jenkins (Wonder Woman) όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Chris Pine (Hell or High Water, Star Trek Beyond).

Το εν λόγω σόου για το οποίο ως δημιουργοί ανέλαβαν οι Sam Sheridan (A Fighter’s Heart, The Disaster Diaries) και Monica Beletsky (Fargo, Parenthood), αναπτύσσεται συνολικά μέσα από έξι επεισόδια. Το project αυτό λοιπόν, αφηγείται την αληθινή ιστορία της Fauna Hodel (India Eisley), μίας νεαρής η οποία δόθηκε για υιοθεσία αμέσως μετά την γέννησή της.

Η κοπέλα αρχίζει να διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε αυτό, και θέλοντας να μάθει τί συνέβη τελικά, χαράσσει το δικό της μονοπάτι προς την αλήθεια. Με την βοήθεια του ‘Jay Singletary’ (Pine), ενός πρώην πεζοναύτη που πλέον εργάζεται ως ρεπόρτερ, σιγά σιγά θα πραγματοποιήσουν μία δύσκολη αναζήτηση. Η κοπιώδης προσπάθειά τους θα τους οδηγήσει στα ίχνη ενός γνωστού γυναικολόγου, του ‘Dr. George Hodel’ (Jefferson Mays), ο οποίος εμπλέκεται σε μία από τις πιο μελανές υποθέσεις ανηθικότητας στο Hollywood.

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Yul Vazquez (Captain Phillips), Justin Cornwell (Training Day, We Are Boats), Dylan Smith (Maze Runner: The Death Cure, Lemonade), Jay Paulson (Mad Men), Golden Brooks (Girlfriends), και ο Leland Orser (Berlin Station).

Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται το Studio T, η Anonymous Content, ενώ καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού επωμίστηκαν εν προκειμένω και οι Pine και Sheridan.

Η πρεμιέρα του I Am the Night έχει δρομολογηθεί να γίνει στο TNT τον Ιανουάριο του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: