Vikings Season 5B teaser trailer: Αποκαλύπτεται ένα αιματηρό σφυροκόπημα μεταξύ αδερφών

Όπου μετά βίας θα μπορέσει να ξεχωρίσει κανείς νικητή από ηττημένο!
22 Νοεμβρίου 2018 11:32
Vikings Season 5B teaser trailer: Αποκαλύπτεται ένα αιματηρό σφυροκόπημα μεταξύ αδερφών

Το History Channel έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για το β’ μισό της 5ης σεζόν του πολεμικού δράματος εποχής Vikings με την οριστική ρήξη μεταξύ των γιων του ‘Ragnar Lothbrok’ (Travis Fimmel) να φτάνει στο αποκορύφωμά της φέρνοντας το απόλυτο χάος με έναν πόλεμο άνευ προηγουμένου.

Φυσικά, ο Ivar ο Ασπόνδυλος (Alex Hoeg Andersen), μία από τις κυρίαρχες φιγούρες αυτής της διαμάχης δείχνει να εξαπολύει επίθεση χωρίς κανένα έλεος προς τους αδερφούς του, παρασυρόμενος από εκδίκηση και μίσος όπως επίσης και από την λαχτάρα του για απόλυτη εξουσία.

Ο ‘Bjørn’ (Alexander Ludwig), ο πρωτότοκος από την άλλη, καταλαβαίνει ότι για να πετύχει την μαζική αναγνώρισή του ως ο νόμιμος κληρονόμος του στέμματος θα πρέπει πάση θυσία να κατατροπώσει τον εχθρό του με τον οποίο μοιράζεται όμως το ίδιο αίμα. Ο θάνατος και η βαρβαρότητα ρίχνουν απειλητικά την σκιά τους και στα δύο στρατόπεδα, με την τύχη της ‘Lagertha’ (Katheryn Winnick) να κρίνεται εξίσου αβέβαιη. Ο ‘Ubbe’ (Jordan Smith), στηρίζοντας τον ‘Bjørn’ έχει κάνει και αυτός την επιλογή του αντίστοιχα.

Το cast συναπαρτίζουν ακόμη οι: Gustaf Skarsgård, Georgia Hirst, και ο Jonathan Rhys Meyers που επανέρχονται δυναμικά στις γνώριμες ερμηνείες τους.

Το β’ μισό του 5ου κεφαλαίου του Vikings έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στις 28 Νοεμβρίου του 2018 στο History Channel, ενώ η σειρά έχει κιόλας ανανεωθεί και για 6ο  χρόνο με είκοσι νέα επεισόδια που αναμένεται να εμπλουτίσουν την εν λόγω ανθολογία. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε  και το σχετικό teaser:

 
 
 
View this post on Instagram

Everything is becoming darker. Who will light the way? ? The battle continues, November 28 at 9/8c.

A post shared by VIKINGS (@historyvikings) on