Kingdom: Το πρώτο trailer μας φέρνει σε μια μεσαιωνική νοτιοκορεάτικη Αποκάλυψη με ζόμπι

Με τον δημιουργό του ‘Hard Day’ να μας γυρίζει πίσω στον Μεσαίωνα
09 Νοεμβρίου 2018 18:32
Kingdom: Το πρώτο trailer μας φέρνει σε μια μεσαιωνική νοτιοκορεάτικη Αποκάλυψη με ζόμπι

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Kingdom, το επερχόμενο μεταποκαλυπτικό νοτιοκορεάτικο δράμα και πρωτότυπη παραγωγή του Netflix για το οποίο καθήκοντα δημιουργού ανέλαβε ο σκηνοθέτης Kim Seong-hun (Tunnel, Hard Day) ενώ το σενάριο υπογράφει η Kim Eun-hee (Signal).

Οι δυο τους λοιπόν, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας αφηγηθούν μέσω της μικρής οθόνης μία ιδιαίτερη μυθοπλασία, όπου παντρεύουν στοιχεία εποχής με εκείνα της φαντασίας και του υπερφυσικού. Η υπόθεση του σόου μας γυρνάει πολλά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στην μεσαιωνική δυναστεία Joseon της Κορέας, ένα διάστημα κατά το οποίο ο τότε πρίγκιπας προχωράει σε ένα παράτολμο εγχείρημα, μία αποστολή αυτοκτονίας στην προσπάθειά του να ερευνήσει τα αίτια μίας μυστηριώδους φονικής επιδημίας που μαστίζει στο βασίλειό του. Σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με μία συνταρακτική αλήθεια η οποία απειλεί να αφανίσει την χώρα του, καθώς ζωντανοί-νεκροί αρχίζουν να περιφέρονται στην επικράτειά της.

Από μεριάς της η Eun-Hee συμπλήρωσε: «Επεξεργαζόμουν το ‘Kingdom’ από το 2011. Ήθελα να γράψω μία ιστορία που να αντανακλά τους φόβους και την αγωνία των μοντέρνων καιρών αλλά που θα εξερευνά και μέσα από τον φακό του ερωτικού ενδιαφέροντος την ιστορική περίοδο του Joseon. Το να δουλέψουμε με το Netflix μας βοηθάει να ξεκλειδώσουμε αυτό το δημιουργικό μας όραμα για το ‘Kingdom’, και είμαι περιχαρής που θα οικοδομήσω κι άλλο αυτήν την μοναδική ανθολογία μαζί με τον σκηνοθέτη για τον οποίο τρέφω τρομερό σεβασμό».

Πρωταγωνιστούν οι: Ju Ji-hoon (Along with the Gods: The Two Worlds, The Spy Gone North, Dark Figure of Crime), Bae Doona (Sympathy For Mr. Vengeance, The Host, Cloud Atlas), και ο Ryu Seung-ryong (Miracle in Cell No. 7).

Το πολλά υποσχόμενο αυτό project θα αποτελείται από 6 επεισόδια, καθένα από τα οποία ξεπερνάει σε κόστος το $1.78 εκατ., ενώ το Kingdom ανανεώθηκε ήδη και για 2η σεζόν, με τα γυρίσματα του επόμενου κύκλου να ξεκινούν αφότου η σειρά κάνει παγκοσμίως ποδαρικό στο Netflix στις 25 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: