Luther Season 5: Στο νέο teaser ο Idris Elba περνάει από μία πολύ άγρια ανάκριση

Με τα πράγματα να δείχνουν σκούρα για τον διάσημο Βρετανό επιθεωρητή
09 Νοεμβρίου 2018 17:14
Luther Season 5: Στο νέο teaser ο Idris Elba περνάει από μία πολύ άγρια ανάκριση

Κυκλοφόρησε νέο teaser για τον 5ο κύκλο του Luther, του επιτυχημένου αστυνομικού σόου του BBC One που επιστρέφει στην τηλεόραση με τέσσερα νέα επεισόδια και με πρωταγωνιστή φυσικά τον Idris Elba.

Ο διάσημος ηθοποιός που, με βάση και συναφές δημοσίευμα της Independent, πρόσφατα ανακηρύχθηκε από το People ο πιο σέξι άνδρας πάνω στον πλανήτη για το 2018, επανέρχεται δυναμικά ως ο ικανότατος ντετέκτιβ ‘John Luther’ για να εξιχνιάσει κι άλλα εγκλήματα αντιμετωπίζοντας και πάλι θανάσιμους κινδύνους και εχθρούς.

Ο Neil Cross συνεχίζει εν προκειμένω ως δημιουργός της σειράς. Το cast συναπαρτίζουν οι: Ruth Wilson, Dermot Crowley, Patrick Malahide, και ο Michael Smiley. Μία από τις φρέσκιες προσθήκες του επιτελείου των ηθοποιών αποτελεί αυτήν της Wunmi Mosaku που θα μας συστηθεί ως η καινούργια συνάδελφος του ‘Luther’ εν ονόματι ‘Catherine Halliday’.

Σύμφωνα και με την επίσημη σύνοψη του 5ου κύκλου, ο ‘Luther’ θα βρεθεί στην δίνη ακόμη πιο συγκλονιστικών γεγονότων και τρομερών διλημμάτων:

«Όταν οι ζοφερές σκιές του Λονδίνου γεννούν έναν νέο εφιάλτη, ο ντετέκτιβ ‘John Luther’ πρέπει να διαχειριστεί και πάλι τα βάθη της ανθρώπινης εξαχρείωσης. Καθώς μία σειρά κτηνωδών φόνων γίνεται ολοένα και πιο ριψοκίνδυνη, ο ‘Luther’ και η καινούργια του εκπαιδευόμενη, η ‘Catherine Halliday’ μπλέκονται σε έναν ιστό αληθινών και παραπλανητικών στοιχείων που φαίνεται ότι έχουν σχεδιαστεί για να προστατέψουν μία ανείπωτη φρίκη.

Αλλά ακόμη και όταν η υπόθεση τον φέρνει πιο κοντά από ποτέ στη φύση του αληθινού κακού, ένας διστακτικός ‘Luther’ πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του δικού του παρελθόντος. Βαδίζοντας πίσω στη πρώτη γραμμή, πρέπει να διαλέξει ποιον να προφυλάξει ... και ποιον να θυσιάσει. Όποια και αν είναι η επόμενή του κίνηση, θα επιφέρει καταστροφικές συνέπειες για όσους τον περιτριγυρίζουν και θα αλλάξει τον ‘John Luther’ για πάντα»

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί ακόμη πότε θα ξαναδούμε στην μικρή οθόνη το Luther. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: