Queen America trailer: Η Catherine Zeta-Jones γίνεται η πιο αμείλικτη κριτής καλλιστείων στις Η.Π.Α.

Και είναι ένθερμη οπαδός του ρητού «Μπρος στα κάλλη, τί είναι ο πόνος»
26 Οκτωβρίου 2018 16:21
Queen America trailer: Η Catherine Zeta-Jones γίνεται η πιο αμείλικτη κριτής καλλιστείων στις Η.Π.Α.

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Queen America, την επερχόμενη μαύρη κωμωδία του Facebook Watch όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την Catherine Zeta-Jones.

Η υπόθεση της εν λόγω σειράς λαμβάνει χώρα στην Tulsa της πολιτείας Oklahoma, εστιάζοντας στην Vicki Ellis (Catherine Zeta-Jones), την πιο διάσημη και αδυσώπητη κριτή καλλιστείων στην Αμερική, και στην άτυχη Samantha Stone (Belle Shouse) που ευελπιστεί η Vicki να της δώσει ώθηση μεταμορφώνοντάς την σε μία αξιόλογη υποψήφια για τον τίτλο της «Miss Αμερική». Την φώτα της Vicki ζητούν απεγνωσμένα φιλόδοξες νεαρές που συναγωνίζονται για να καταλάβουν την πρώτη θέση στον διαγωνισμό. Εκείνη είναι που δύναται να μετατρέψει οποιοδήποτε κορίτσι σε νικήτρια. Ωστόσο, όταν ανταμώνει με την όμορφη αλλά αδούλευτη Samantha, η φήμη που έχει χτίσει τόσα χρόνια αρχίζει να διακυβεύεται.

Ως δημιουργός, σεναριογράφος και εξωτερική παραγωγός του σόου, αναλαμβάνει η Meaghan Oppenheimer (Fear the Walking Dead). Στο κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής συμμετέχουν μεταξύ άλλων και οι Bruna Papandrea και Casey Haver της Made Up Stories, η Janice Williams, όπως επίσης οι Guymon Casady και Suzan Bymel της Entertainment 360.

Το Queen America το οποίο θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια συνολικά, θα κάνει πρεμιέρα στο Facebook Watch στις 21 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: