The Marvelous Mrs. Maisel: Αποκαλύφθηκε το πρώτο trailer και η αφίσα της 2ης σεζόν

Με την Rachel Brosnahan να συνεχίζει να χαμογελάει με αισιοδοξία στην ζωή
25 Οκτωβρίου 2018 15:23
The Marvelous Mrs. Maisel: Αποκαλύφθηκε το πρώτο trailer και η αφίσα της 2ης σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer και αφίσα της 2ης σεζόν του The Marvelous Mrs. Maisel, με την σειρά να έχει ανανεωθεί κιόλας για 3ο κύκλο.

Το εν λόγω επιτυχημένο τηλεοπτικό project δημιουργός του οποίου είναι η Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls), με τον Daniel Palladino (Family Guy)  να έχει επωμιστεί καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού αλλά και σκηνοθέτη, κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες, δύο Critics’ Choice Awards, ένα Peabody Award και ένα PGA Award.

Η υπόθεση του σόου τοποθετείται χρονικά το 1958 στην Νέα Υόρκη, με την Rachel Brosnahan (House of Cards) να μας συστήνεται εδώ ως η ‘Miriam «Midge» Maisel’, μία γυναίκα η οποία έχει όλα όσα θέλησε ποτέ  της-τον τέλειο σύζυγο, δύο παιδιά, και ένα καλόγουστο διαμέρισμα στο Upper West Side, ιδανικό για την παράθεση ενός δείπνου Yom Kippur. Ωστόσο, η ειδυλλιακή της ζωή πρόκειται να πάρει αναπάντεχη τροπή μόλις η ‘Midge’ ανακαλύψει ένα κρυφό ταλέντο που είχε, το οποίο θα αλλάξει ριζικά την θεώρησή της για τον κόσμο.

Το cast συμπληρώνουν οι: Tony Shalhoub (Monk), Alex Borstein (Family Guy), Michael Zegen (Boardwalk Empire), Marin Hinkle (Two and a Half Men) και τον Zachary Levi (Shazam!) σε έναν guest ρόλο.

Η αυλαία για το 2ο κεφάλαιο του The Marvelous Mrs. Maisel έχει δρομολογηθεί να ανοίξει στις 5 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: