The Last Kingdom Season 3: Στο νέο teaser ένας άγριος πόλεμος είναι προ των πυλών

Και ο ‘Uhtred’ θα προΐσταται αυτού
20 Οκτωβρίου 2018 16:03
The Last Kingdom Season 3: Στο νέο teaser ένας άγριος πόλεμος είναι προ των πυλών

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για τον 3ο κύκλο του πολεμικού δράματος περιόδου The Last Kingdom το οποίο βασίζεται στο ιστορικό μυθιστόρημα “The Saxon Stories” του Bernard Cornwell.

Το εν λόγω σόου τοποθετείται συγκεκριμένα στην μεσαιωνική Βρετανία καθώς οι γηγενείς Σάξονες προσπαθούν να υπερασπιστούν τα εδάφη τους από τις επιδρομές των Βίκινγκς. Η υπόθεση της εν λόγω τηλεοπτικής μυθοπλασίας εστιάζει στον Uhtred του Bebbanburg (Alexander Dreymon), έναν γέννημα θρέμμα Σάξονα πολεμιστή μεγαλωμένο όμως από Βίκινγκς. Μπορεί άραγε ο ήρωας να γεφυρώσει το κενό ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες δυνάμεις; Στην 2η σεζόν ο ίδιος κατευθυνόταν βόρεια για να περάσει χρόνο με τον Δανό αδερφό του, Ragnar (Tobias Santelmann), και να ανασυνταχθεί ώστε να προχωρήσει στα φιλόδοξα σχέδιά του.

Προς το παρόν πάντως, το Netflix δεν έχει ορίσει ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας για την 3η σεζόν του The Last Kingdom που θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια το σενάριο των οποίων υπογράφει ο Stephen Butchard. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: