Vikings: Το νέο trailer για το δεύτερο μισό της 5ης σεζόν είναι ποτισμένο με αίμα και βία!

Η κλιμακούμενη διαμάχη μεταξύ αδερφών φέρνει το απόλυτο χάος
20 Οκτωβρίου 2018 15:57
Vikings: Το νέο trailer για το δεύτερο μισό της 5ης σεζόν είναι ποτισμένο με αίμα και βία!

Το History Channel έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για το β’ μισό της 5ου κύκλου από το ιστορικό δράμα Vikings και τα πράγματα μοιάζουν πλέον να είναι μη αναστρέψιμα όσον αφορά την αμείλικτη κόντρα μεταξύ των γιων του Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel).

O Ivar ο Ασπόνδυλος (Alex Hoeg Andersen) διψασμένος να πάρει πάση θυσία εκδίκηση από τους αδερφούς του φιλοδοξεί να εδραιώσει την δική του εξουσία ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα βυθίσει την χώρα τους στο αίμα και τις φλόγες. Ο Bjørn (Alexander Ludwig) από μεριάς του αντιλαμβάνεται ότι η θέση του στον θρόνο έχει γίνει πια πολύ επισφαλής καθώς ο ομοαίματος διεκδικητής και ορκισμένος αντίπαλός του συνιστά την πιο θανάσιμη απειλή που φαίνεται ότι ζυγώνει επικίνδυνα και την μητέρα του, Lagertha (Katheryn Winnick). Με την βοήθεια και του Ubbe (Jordan Smith) θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν τον Ivar να σφετεριστεί το στέμμα.

Στο cast θα δούμε επίσης τους Gustaf Skarsgård, Georgia Hirst, και τον Jonathan Rhys Meyers να επιστρέφουν στους γνώριμους ρόλους τους.

Το β’ μισό της 5ης σεζόν του Vikings αναμένεται να προβληθεί στις 28 Νοεμβρίου του 2018 στο History Channel, ενώ το σόου έχει ήδη ανανεωθεί και για 6η χρονιά με είκοσι ακόμη νέα επεισόδια. Παρακάτω έπεται  και το σχετικό teaser: