Game of Thrones: Η Maisie Williams είπε με τον δικό της τρόπο το οριστικό αντίο

Αποχαιρετώντας έτσι την Arya από το τηλεοπτικό ‘Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου’
19 Οκτωβρίου 2018 13:02
Game of Thrones: Η Maisie Williams είπε με τον δικό της τρόπο το οριστικό αντίο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, η Maisie Williams σχεδόν τρεις μήνες αφότου ολοκλήρωσε στο Belfast τα γυρίσματα για την 8η σεζόν του Game of Thrones, πλέον σήμερα αποκάλυψε στην Guardian πως ουσιαστικά δεν επρόκειτο για έναν πικρό αποχαιρετισμό, κάτι που έδειχνε τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως η τότε ανάρτησή της στο Instagram.

Εν όψει του ότι πέφτει πια η αυλαία του σόου μέσα από το οποίο μας συστήθηκε ως Arya Stark, η νεαρή ηθοποιός εξήγησε ότι δεν θρηνεί για την μορφή που υποδύθηκε επειδή μπόρεσε να απευθύνει το προσωπικό της αντίο την κατάλληλη στιγμή: «Έφτασα ως το τέλος και δεν ήθελα άλλο. Εξάντλησα κάθε πιθανό κομμάτι της ‘Arya’. Και αυτήν η σεζόν ήταν πολύ μεγάλη για ‘μένα. Είχα πολλά περισσότερα να κάνω. Και κυρίως επειδή έχουν απομείνει λιγότεροι χαρακτήρες τώρα, οπότε ο καθένας μας είχε περισσότερα να κάνει. Κατέληξα με την τέλεια σκηνή.

Ήμουν μόνη μου-τί έκπληξη! Η Arya- που να πάρει!- ήταν πάντα μόνη! Αλλά ήμουν μόνη και είδα πολλούς άλλους ανθρώπους να φεύγουν. Ήξερα πώς θα ήταν. Είχα δει τα δάκρυα και είχα ακούσει τους λόγους άλλων. Ο δικός της (της Arya) λόγος δεν ήταν κάτι που σχεδίασα, αλλά εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα τί σήμαινε αυτήν η σειρά για ‘μένα».

Ο 8ος κύκλος του Game of Thrones αναμένεται να προβληθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019 στο HBO, χωρίς να έχει ανακοινωθεί από το δίκτυο η ακριβής ημερομηνία της πρεμιέρας.